• 3 maart 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 99 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

BMT za.1 – RVC Celeritas za.1 = stilgelegd.

Veertien dagen terug werd de wedstrijd van BMT gestaakt uit bij PGS/Vogel ivm een kaakslag. De wedstrijd van boosdoener BMT een week later tegen sv Erasmus werd hangende het onderzoek toen stilgelegd. Omdat BMT kennelijk nog niet afdoende aan haar verplichtingen bij de KNVB strafcommissie had voldaan, werd (pas) 24 uur voor de wedstrijd van vandaag za.2 maart ook het duel tegen onze hoofdmacht stilgelegd. Tja, dan resteert er nog maar weinig tijd om iets te organiseren …

Overigens pakte Loosduinen de 2e periode door een zege bij sv Houtwijk, waardoor de focus van onze hoofdmacht nu gewoon kan komen te liggen op het zo hoog mogelijk eindigen op de ranglijst.

 

RVC Celeritas za.2 – RVC Celeritas JO19 = x – y

Dit zijn van die oefenpartijtjes waarbij de wedstrijd finisht ineen uitslag van “een X-aantal” tegen “een Y-aantal”. Zo ook zaterdag op veld 1. We zagen de jongens van de JO19 zich kranig verweren en regelmatig goed doorkomen op de snelle spitsen. We zagen ook dat de za.2 natuurlijk ook op basis van hun fysiek die bovenliggende partij was, maar we zagen ook dat Dennis Young de scheidsrechter was en zijn spelerspotentieel van zeer nabij kon aanschouwen en beoordelen. En dat alles op een vrije zaterdag.

 

RVC Celeritas za.4 – VDL za.7 = 5-3

Het was weer even een tijdje geleden dat de za.4 een wedstrijd won. Maar na de 5-3 winst op VDL glommen de 30+’ers weer van oor tot oor. De gasten waren zeker geen walk-over maar liepen steeds toch net even te ver achter de feiten aan. Via een scoreline van 2-0, 2-1, 4-1, 4-2, 5-2, 5-3 werd het best nog even spannend toen de 5-4 er bijna invloog na een strakke voorzet en een acrobatische act van een VDL’er die eerder in de 1e helft was uitgevallen, maar die na de schrik toch weer fit genoeg bleek. Dat gold voor hun keeper niet die een ongelukje met een pijnlijke rug het veld verliet. De RVC Celeritanen speelden een gedegen wedstrijd met een flink aantal vlot lopende combinaties die bekroond werden met prachtige doelpunten. Thierry, Jan (2x) en Remco (2x) tekenden voor de produktie.

 

RVC Celeritas VETERANEN – VCS Veteranen = 1-2

Een binnengekomen verslag … “ik dacht, ik ga eens even bij een winnend team kijken zondag. Zie ik potverdorrie de veteranen verliezen … een zeldzaamheid ! De eerste helft schieten onze veteranen 3x tegen de paal en missen diverse kansen, en eindigen deze 1e helft dus op een 0-1 achterstand. De 2e helft is nog maar net bezig en het staat plots 0-2 … door een uitbraak van hun enige snelle speller. Celeritas schiet nogmaals tegen de paal waarna Ron van Ravesteijn de rebound te zacht inschiet, waardoor het leer met veel kunst- en vliegwerk uit het doel blijft. Toch wordt het nog 1-2 uit een vlot lopende aanval … tevens de eindstand, met een prima scheidsrechter Bob Koopman en een leuk VCS team om tegen te spelen. Maar we bleven wel achter met lege handen. Na afloop was het nog lange tijd reuze gezellig” … hik.

Share:

Geef een reactie