• 8 maart 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 89 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Sportvriend(inn)en, het kan niemand zijn ontgaan want er is iets goed mis met de douches op ons sportpark. Al vele weken is het op en aan met de temperatuur van het water. Soms gloeiend heet, regelmatig lauwig, maar de laatste 4 weken ijskoud (met 5 dagen lauw water als opwarmertje).

Natuurlijk hebben we hier heel veel contact over met de beheerder van de opstallen van ons sportpark, en neemt U gerust van ons aan, ook zij balen er verschrikkelijk van. Maar op één of andere manier komt men er maar niet uit.

Het enige dat wij kunnen doen is onze excuses aanbieden (ook aan tegenstanders en scheidsrechters) en hopen dat het euvel snel gevonden en structureel gerepareerd wordt.

 

Share:

Geef een reactie