• 9 maart 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 116 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Onze zeer gerespecteerde voetbalvriend Henk ter Borg is donderdag 7 maart na een kort ziekbed overleden. Henk heeft zich een voetballeven lang verdienstelijk gemaakt in de voetballerij. Eerst als geslepen linkspoot in diverse teams bij RVC (met de bewegingen van Coen Moulijn, maar niet de uitvoering), verder elftalleider, bestuurslid maar bovenal een (sport)vriend. Na de fusie tot RVC/Rijswijk werd Henk penningmeester, een rol die hij ook nog een tijdje vervuld heeft bij Haaglandia en recentelijk bij onze goede buur Semper Altius. Ook was Henk een van de commissieleden van de RVC 100 reunie. We gaan Henk verschrikkelijk missen. We wensen echtgenote Mary, zoon Ron en vriendin Nikki heel veel sterkte toe. De deur op de Rijswijkse voetbalvelden staat voor jullie open.

Er is gelegenheid om van Henk afscheid te nemen in de rouwkamer van crematorium Eikelenburg te Rijswijk op woensdag 13 maart van 19:00-19:45 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie wordt gehouden op vrijdag 15 maart om 14:00 uur in genoemd crematorium in Rijswijk. Na afloop is er gelegenheid het glas te heffen op het leven van Henk.

Share:

Geef een reactie