• 10 maart 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 78 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas za.1 – GDA za.1 = 0-1

Met een stevige storm schuin over het veld was het voor beide ploegen lastig om te voetballen. Koploper GDA stelde net zo teleur als onze eigen jongens, waardoor de wedstrijd niet echt op gang kwam. Eigenlijk was het zo’n echte 0-0 partij, waarbij beide ploegen een punt konden bijschrijven voor de moeite. Dat er toch een doelpunt viel was te danken aan het fenomeen “toeval en willekeur”. Een gevalletje “VAR – hands ja/nee als bij PSG-ManU afgelopen week” … de scheids oordeelde dat de van kortbij ingeschoten bal op de rand van de 16meter tegen de hand van onze Celeritaan geen gezichtsbescherming was, maar hands … dus penalty, en die ging er feilloos in: 0-1. Er vond(en) in het verdere verloop van de wedstrijd nog twee, maar zeker een vergelijkbare situatie plaats in de zestien van GDA, maar daar viel het geluk niet onze kant op. GDA had de mazzel van de koploper. In de eerste helft kreeg onze ploeg best wel een paar kansjes, en in de tweede helft wist doelman Jeffrey met twee, drie (hele) goede reddingen de spanning in de wedstrijd te houden. De nederlaag zet ons wel een stukje terug op de ranglijst, maar de verschillen zijn erg klein in de grote middenmoot waardoor het uitzicht op een hoge(re) klassering nog altijd in tact is.

RVC Celeritas za.2 – vrij

RVC Celeritas za.3 – Vitesse Delft za.4 = 2-3

Jongstleden donderdagavond werd deze wedstrijd vooruit gespeeld. In wind en regen. Onder leiding van scheidsrechter Raymond de Kruif. “Er werd lekker fanatiek gespeeld”, vertelde hij, “Vitesse speelt voor de titel dus ging er vol voor. Maar het derde bood zeer goed tegenstand waardoor het spannend was de hele wedstrijd”, aldus onze oud vice-voorzitter. Wat een smet op de avond was, was het wederom ontbreken van warme douches. De zeiknat geregende en weggewaaide acteurs dropen na afloop allen af, … direct huiswaarts … naar de thuisdouche. De vereniging biedt onze spelers en gasten hiervoor onze verontschuldigen aan. Een structurele oplossing is in de maak is ons verzekerd.

DVO’32 za.6 – RVC Celeritas za.4 = 3-1

Na de 5-3 winst van vorige week leverde het uitduel in Vlaardingen niks op. Wel kunnen de mannen weer een club van hun bucketlist afvinken … DVO’32? Ja hoor, ben ik geweest …!

RVC Celeritas JO19 – VELO JO19-3 = 3-1

Maandag 11 maart om 19:30 uur speelt onze JO19 bij Quick en zaterdag 16 maart om 12:00 uur bij koploper DUNO. Na de 3-1 winst afgelopen zaterdag betekent dat 3 wedstrijden in 8 dagen. Kortom dit elftal moet stevig aan de bak.

RVC Celeritas JO15 – vrij

RVC Celeritas JO13 – RAS JO13 = 3-5

MSV’71 JO11 – RVC Celeritas JO11 = 5-8

KMD JO9 – RVC Celeritas JO9-1 = 14-5

De Ster JO9 – RVC Celeritas JO9-2 = 5-3

De Ster JO9 – RVC Celeritas JO9-3 = 10-2

Voor onze jongens een moeilijke wedstrijd maar door doelpunten van Younes en Brandon kon er wel twee keer enthousiast gejuicht worden.

RVC Celeritas Veteranen – DVC VE = afgelast

 

Share:

Geef een reactie