• 13 maart 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 45 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Omdat de wedstrijd gisteren om de Halve Maan Cup uit bij KSD Marine werd afgekeurd is er via het wedstrijd secretariaat toch nog een wedstrijd ingelast.

Donderdag 14 maart om 20:00 uur thuis tegen VUC zo.2

De afkeuring bij KSD Marine was overigens best teleurstellend omdat de ploeg van de Waaldorperweg ons zondag gevraagd had ons kunstgrasveld beschikbaar te houden indien het grasveld bij hen te slecht was. Welnu, toen dit zich dinsdag aandiende was het plots niet meer nodig, trokken we met z’n allen naar Wassenaar om daar te spelen, terwijl het bij aankomst toch werd afgelast. Hierop stelden we nog voor alsnog naar Rijswijk te gaan met z’n allen, maar daar had KSD Marine geen trek in. Al met al een vervelende ervaring.

Share:

Geef een reactie