• 25 maart 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 283 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste RVC Celeritas leden, donateurs en sympathisanten.

Het zal U vast niet zijn ontgaan, onze club zit weer in de lift. In 8 maanden tijd van ca.50 naar inmiddels meer dan 200 spelende leden.
Maar dat is niet zo maar gegaan. Daar heeft een groep mensen zich het afgelopen jaar flink voor ingespannen. En hebben oude en nieuwe leden hun vertrouwen aan de club geschonken om er met z’n allen weer wat van te maken en om de sport op het Sportpark Prinses Irene te doen laten terugkeren.
Dank allen hiervoor. Maar we zijn er nog niet.
Wij hopen dat U er begrip voor heeft dat we ons pas in de opstartfase van een nieuw multisport concept van het sportpark bevinden, dat we nog veel te verbeteren hebben en dat verschillende partijen hierbij actief zijn. Zo zal de gemeente Rijswijk deze zomer een fonkelnieuw kunstgrasveld gaan aanleggen, en wordt er stapje voor stapje op allerlei gebieden voortgang geboekt.

We streven er bij RVC Celeritas naar om het alle leden goed naar de zin te maken, waarbij gezond sporten, plezier, ontspanning, teamspirit, gezonde ambities om op een hoger niveau te spelen en samenlevingsopbouw hand in hand gaan. Gelukkig worden we hierbij ondersteund door de Stichting sponsors (L-Groep, Sir Winston, WS-Administraties) en inmiddels al enkele anderen uit onze eigen kring, maar hopen wij als club er op dat er nog meer sponsors zijn die via maatschappelijk ondernemen een steentje willen bijdragen, zodat onze club meer armslag krijgt.

Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden via bord-sponsoring. Het hoofdveld komt al aardig vol te hangen, en weet dat zodra het nieuwe kunstgrasveld er ligt straks verschillende activiteiten zullen gaan plaatsvinden met een grote regionale en soms zelfs landelijke uitstraling, want met een toeschouwerscapaciteit van 8.000 en nieuwe (led) verlichting zullen ook andere partijen ons hoofdveld weten te vinden.
Kort samengevat zijn er enkelvoudige borden van 3m, 6m en 7m en dubbelzijdige borden (dezelfde afmetingen, die in het aangezicht van de entree t/m de tribune geplaatst worden) met een prijsstelling vanaf €300 per jaar, voor een periode van 3 jaar en waarbij U zelf de eigenaar blijft van uw bord (productiekosten vanaf €300). Alle prijzen excl. btw.

Maar naast bedrijven denken wij dat er ook verschillende privé leden en sympathisanten zijn die hun naam aan de club willen verbinden. Die de club een zetje in de rug willen geven. Deze sponsors willen wij graag vangen in onze “Factor 50 Club”. D.w.z. dat U per seizoen een bedrag kunt doneren van €50, of €100, of €150 oplopend naar ieder gewenst bedrag zolang het maar een factor van €50 is. Als tegenprestatie zullen wij uw naam op een sponsorbord “Factor 50 Club” in ons clubhuis vermelden.

Wilt U zich voor één van deze sponsoring varianten opgeven, stuur dan een email naar info@rvcceleritas.nl of neem contact op met leden van onze sponsorcommissie (Raymond de Kruif, Peter de Krijger, John van der Wal, John Roos). Email adressen en telefoonnummers van de heren staan op onze website www.rvcceleritas.nl onder “contact”.

Share:

Geef een reactie