• 31 maart 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 227 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.
DUNO 1 – RVC Celeritas 1 = 0-1

Op een zonovergoten sportpark aan de Monseigneur Nolenslaan speelden de ploegen van Dennis Young en Patrick Demmers een oefenwedstrijd omdat beide ploegen geen competitieverplichtingen hadden.
Voor de ploeg van Young was het een aardige graadmeter. In de competitie presteert men prima en iedereen hoopt stiekem op meer. DUNO, dat zich moet handhaven in de derde klasse, kampt met legio aan blessures en wilde graag wat moed putten door tegen een vierdeklasser te spelen.
De eerste helft was het DUNO dat continu vanuit de opbouw maar niet de ruimtes kon vinden. RVC Celeritas stond in een prima organisatie en wist met speldenprikjes de doelman van DUNO te verrassen. Er werden flinke en stevige duels op het middenveld uitgevochten. Voor rust was er nog een prachtig afstandsschot van Gio Augustine dat maar net door de goalie werd gevist. Ruststand 0-0. Na rust eigenlijk het zelfde beeld, maar met de ingebracht Bencho Calliste was er meer snelheid voorin en na een prima doorbraak wist Bencho zeer beheerst de 0-1 aan te tekenen. DUNO had hierna nog ruim 25 minuten om terug in de wedstrijd te komen, maar echte kansen werden niet gecreëerd. Complimenten gaan uit naar Toni van der Linden (O19) en Hassan Aliawi, het centrale duo in de tweede helft. Prachtig om te zien dat er een doorstroming vanuit de jeugd is en dat nieuwkomers zich zo snel inpassen. Enkele minuten voor tijd wist RVC Celeritas haar kansen niet te verzilveren en hield het nog even spannend. Al met al 0-1 winst voor de Rijswijkers.
Een tevreden Young: “Je ziet steeds meer vertrouwen in de ploeg komen en dat betaalt zich uit in een goede organisatie en resultaat.”
Westlandia 6 – RVC Celeritas 2 = 9 – 0
RVC Celeritas 3 – SVC’08 5 = 2 – 3
Deltasport 5 – RVC Celeritas 4 = 7 – 1
RVC Celeritas JO11-1 – LYRA JO11-2 = 6 – 3

Share:

Geef een reactie