• 6 april 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 564 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Kijk eens naar het prille geluk dat van deze kinderen afstraalt … en we kunnen U verklappen, de trotse ouders glommen zo niet nog meer … !!

Iedere woensdagmiddag (om 16:00 uur) zijn Aad Molenkamp en zijn assistant trainer Joeri van Gendt in de weer om de Mini’s van RVC Celeritas klaar te stomen voor het grote werk … op het veld. Op zaterdagochtend (om 09:30 uur) zijn Sigi Struyck en Aad samen de twee aanjagers van deze dartelende en van enthousiasme rondhuppelende ventjes.

Welnu, vandaag 6 april 2019 was het zo ver. Uit bij sv Leidschenveen konden de mannen zich omkleden en zich in hun fonkelnieuwe tenues hijsen. De foto’s hieronder spreken boekdelen. Trainer Sigi ontfermde zich vandaag over het stel en deed dat weer op de hem zo vertrouwde enthousiaste wijze.

Jongens, heel veel succes in jullie voetballeven en dat plezier, teamgeest en sportiviteit jullie altijd blijft begeleiden.

Share:

Geef een reactie