• 7 april 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 238 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Hieronder kunt U de uitslagen lezen van het afgelopen weekeinde. Ook al vast een voortuitblik naar de wedstrijden die voor het weekeinde van 13/14 april op de rol staan. Met 5 senioren en 8 jeugdteams begint dat inmiddels een hele organisatie te worden.  Zijn er misschien nog vrijwilligers die op zaterdag een paar uurtjes willen assisteren bij allerhande zaken zoals gastheerschap in de commissiekamer, scheidsrechter? U kunt zich aanmelden bij de vertouwde gezichten van de club.

HPSV za.1 – RVC Celeritas za.1 = 1-3

De Haaglandse Politie Sport Vereniging is in eigen huis een lastig te bestrijden ploeg. Dat bleek al binnen vijf minuten toen het favoriete spel van de thuisploeg meteen al een doelpunt opleverde. Een lange haal naar voren op de razendsnelle, jonge en behendige spits Niels vd Spek, die de defensie van zich afschudde en onze doelman Bulent omspeelde: 1-0. RVC Celeritas was wakkergeschud, maar het spel in de eerste helft was niet voldoende om de gastheren te verontrusten. Na de pauze liep het veel beter. Natuurlijk droeg de snelle gelijkmaker van Benji Calliste (directe vrije trap) hier flink aan bij. Het zorgde voor net even dat tikkeltje meer rust en ontspanning om de aanvalsopzetten met meer precisie uit te voeren. Vanaf de rechterkant was Benji de grootste aanstichter van het gevaar. De technische vaardige linkspoot stond aan de basis van bijna iedere aanval en had na de invalbeurt van de grieperige Muco ook weer een vertrouwd aanspeelpunt. Samenspel tussen de twee aanvallers zorgde in de 65e minuut voor een penalty die feilloos door Roger Smees benut werd: 1-2. De 1-3 hing in de lucht maar het was bij weer zo’n lange bal van HPSV dat onze doelman Bulent eerst de 2-2 moest voorkomen in een 1-op-1 situatie met de Haagse spits. De echte ontspanning kwam pas nadat Benji met een weergaloze krul het leer in de verre hoek legde en zijn ploeg daarmee in veilige haven loodste: 1-3. Een combinatie tussen invaller Novel en Muco leverde nog een 2e pingel op, maar die werd door de doelman gestopt. Direct hierna floot de scheidsrechter af.

De stand bovenin: Loosduinen 21-52, GDA 21-49, RAS 21-34, RVC Celeritas 20-33, PGS/Vogel 21-33, GSC ESDO en MSV’71 21-32, Quintus 21-31, BMT 20-29, Erasmus 21-29, TAC’90 21-27 en daarna een klein gaatje naar HPSV, Houtwijk en Wanica Star … Met 26 wedstrijden kan er nog van alles gebeuren.

Overige uitslagen van zaterdag 6 april:

Semper Altius za.2 – RVC Celeritas za.2 = 1-0

Forum Sport za.5 – RVC Celeritas za.3 = 3-0

HVV JO19-4 – RVC Celeritas JO19 = 3-2

RVC Celeritas JO15 – Concordia JO15-7 = 2-13 (de twee eretreffers kwamen van de voet van Chivano)

RVC Celeritas JO13 – Die Haghe JO13-4 = 4-6 (Yero en Donny met ieder twee doelpunten)

RVC Celeritas JO11 – KMD JO11-2 = 5-3

RVC Celeritas JO9-1 = 7-0 gewonnen (met 6 goals van Rayan en nr.7 was van Mirnes)

RVC Celeritas JO9-2 = 3-3 gelijkspel (treffers van Gianni (2) en Laureens)

RVC Celeritas JO9-3 = 1-5 nederlaag (doelpunt Safouane)

Sv Leidschendam JO7 – RVC Celeritas JO7 = lekker gespeeld boyz.

Zondag 7 april:

VCS VE1 – RVC Celeritas VE1 =

 

Volgende week 13/14 april luidt het programma:

RVC Celeritas za.1 – PGS/Vogel

RVC Celeritas za.2 – DSVP 5

RVC Celeritas za.3 – Die Haghe za.6

RVC Celeritas za.4 – Kethel Spaland

RVC Celeritas JO19 – Verburch JO19-2

DVC JO15-2 – RVC Celeritas JO15

VELO JO13-4 – RVC Celeritas JO13

Quick JO11-5 – RVC Celeritas JO11

Die Haghe JO9-3 – RVC Celeritas JO9-1

Verburch JO9-2 – RVC Celeritas JO9-2

Houtwijk JO9-1 – RVC Celeritas JO9-3

RVC Celeritas JO7 – ???

RVC Celeritas VE1 – MSV’71 VE1

Share:

Geef een reactie