• 20 april 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 183 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

sv Houtwijk za.1 – RVC Celeritas za.1 = 0-0 (in behandeling KNVB)

Op de warme paaszaterdag was de eerste helft ondermaats. Onze jongens lieten zich meeslepen in het tempo van de thuisploeg, en om zich hieruit te ontworstelen probeerden ze eigenlijk allemaal iets wat ze net niet goed genoeg beheersten, waardoor balverlies aan beide kanten centraal stond. In deze flipperkast wedstrijd zorgde dat er voor dat de gastheren zelfs nog prima kansen kregen. Het was in die fase aan Bulent te danken dat hij met 3, 4 reddingen de nul wist te houden.

… Simpel voetballen is en blijft het moeilijkste dat er is …

In de tweede helft was er weliswaar meer scherpte en focus, maar we konden ons er niet doorheen knokken. Jammer, de wil was er wel, maar het was zo’n dag dat het er niet in zat. In het eindsignaal van de wedstrijd blies de arbiter na 90 minuten af nadat hij een speler van de thuisploeg even daarvoor na tweemaal geel een rode kaart moest voorhouden.

Een ander nabrandertje is dat de club zondag 21 april bij de KNVB een officieel protest heeft ingediend omdat wij van mening zijn dat er niet-speelgerechtigde speler(s) bij sv Houtwijk hebben deelgenomen.

Door het verrassende verlies van koploper Loosduinen is GDA de dorpsgenoot weer tot 3 punten genaderd.

Zaterdag 4 mei spelen wij de inhaalwedstrijd bij BMT (14:00 uur) en een week later op 11 mei ontvangen wij om 14:30 uur de lijstaanvoerder. Op 18 mei (uit tegen GSC ESDO) en 25 mei (thuis tegen sv Erasmus) sluiten wij de reguliere competitie af. Wat er daarna gebeurt is nog ongewis. Want de prijzen in deze knotsgekke 4e klasse zijn nog steeds niet verdeeld …

De stand: Loosduinen 23-55, GDA 23-52, GSC ESDO 23-38, Quintus en RAS 23-37, Rvc Celeritas 22-35, MSV’71 en Erasmus 23-35, PGS/Vogel 23-34, TAC’90 23-33, BMT 22-29, HPSV 23-20, Houtwijk 23-12, Wanica Star 23-0

 

RVC Celeritas za.3 – Wilhemus za.2 = 1-2

Share:

Geef een reactie