• 4 mei 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 205 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

BMT za.1 – RVC Celeritas za.1 = 0-5

Het talrijke publiek (ook koploper Loosduinen stuurde een afvaardiging in de aanloop naar de ontmoeting volgende week) op deze inhaaldag zag een wedstrijd waarin beide ploegen in het eerste uur vele kansen kregen. Aan onze kant waren de mogelijkheden voor Benjamin, Mo en Appie. Terwijl aan de andere kant keeper Bulent weer een zeer betrouwbare indruk maakte bij inzetten van de thuisploeg. Maar het duurde tot de 30e minuut eer de score geopend werd. De scheids constateerde ‘hands’ bij een drukke scrimmage in de 16meter en legde de bal op de stip. Marvin Wijks – die op het middenveld liet zien hoe eenvoudig hij de lijnen kan uitzetten – zette zich achter het leer en koos beheerst een hoek: 0-1. In de tweede helft lag Benjamin diverse keren aan de basis van een aanval. Op snelheid klopte hij telkens de zware Haagse verdedigers en wist op deze wijze de mee opgelopen Appie El Arouti te bedienen voor de 0-2, en bij de 0-3 leek het een identieke situatie te worden, alleen verschalkte daar een BMT’er in paniek zijn eigen doelman: 0-3. De 0-4 was werkelijk een prachtig schot (Mo El Kammouni) van misschien van 35meter dat gedragen door de wind achter de doelman in de goal plofte. Het slotwoord was voor Giorgen Agostien met een droge knal in de linker benedenhoek.
De stand is nu:
Loosduinen 23-55, GDA 23-52, RVC Celeritas en GSC ESDO 23-38, Quintus en RAS 23-37, MSV’71 en sv Erasmus 23-35, PGS/Vogel 23-34, TAC’90 23-33, BMT 23-29, HPSV 23-20, Houtwijk 23-12 en Wanica Star 23-0.
TAC’90 za.2 – RVC Celeritas za.2 = 5-2
RVC Celeritas JO15 – Quick JO15-4 = 2-3
Share:

Geef een reactie