• 15 mei 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 143 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas za.4 – PPSC = 3-3

De za.4 speelt in de zomermaanden ook veel op de dinsdagavond. Het lijkt in die zin wel een beetje op het Champions League ritme. Tegen PPSC kwamen de mannen op 1-0 door een prachtige kopbal van Robert. Hierna werd het 1-2, daarna weer 2-2 maar de rust was toch 2-3. Na de thee (die vergeten was … sorry boyz) werd het toch nog 3-3.

 

Semper Altius VET – RVC Celeritas VET = 2-2

Opvallend bij deze inhaalwedstrijd was Robin van Ravesteijn – als toeschouwer – bij het gemis van een scheidsrechter zelf maar de fluit ter hand nam en de 22 veteranen probleemloos naar de 90e minuut loodste. Klasse !

 

RVC CELERITAS Combinatie – WILHELMUS 2 = 3-2

Afgelopen dinsdagavond werd er een meer dan nuttige en sportieve oefenwedstrijd aan het Prinses Irene park afgewerkt. De reserve 1ste klasser van Mario de Boer presteert dit seizoen prima en is lijstaanvoerder binnen deze klasse.

De Rijswijkers kwamen goed uit de startblokken en de nummer 10 Siedov was direct tweemaal trefzeker. Op alle fronten werd Wilhelmus afgetroefd. De mannen van Young, aangevuld met enkele nieuwe versterkingen voor komend seizoen, waren niet alleen zeer effectief in de afronding, maar ook defensief stond men zijn mannetje.

In de tweede helft mocht Siedov de 3-0 aantekenen met een wonderschoon doelpunt.

De selectie was voor deze avond ruim en in de tweede helft werd er dan ook volop gewisseld. Dit leverde organisatorisch wat probleempjes op waardoor de bezoekers nog terug konden komen op 3-2.

Na eerder winsten te hebben geboekt tegen VUC 2, WIK 2 1ste en hoofdklassers wist men enkele weken geleden ook op bezoek bij DUNO te winnen. Duidelijk is te zien dat RVC Celeritas goede resultaten boekt tegen ploegen die ook willen voetballen. Des te meer een signaal dat men zo snel mogelijk uit die 4de klasse moet komen.

 

Share:

Geef een reactie