• 1 juni 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 169 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De 2e opendag van RVC Celeritas werd goed gezocht. Met name door onze eigen leden. Ook hebben we verschillende inschrijvingen gehad van nieuwe leden waar we als club snel contact zullen opnemen. We danken de organisatie voor hun enorme inspanningen om de springkussen- en veldattributen uit te zetten en om de diverse eet- en drinkgelegenheden te bemannen. Ook de aanwezigheid van SchminckCity zorgde er voor dat er vele kinderen rondliepen die zo uit de musical van de Lion King ontsnapt waren.

Een grote “dank-je-wel” gaat uit naar de sponsors die het mogelijk maakten dat alle kinderen (en ouders) van een heerlijke lunch konden genieten met een broodje kaas, een broodje beleg, plus fruit in de vorm van appels en bananen. De Snelle Jelle’s en Vlugge Japen bleven liggen voor een volgende keer.
We willen onze sponsors BUURTWINKEL LEO en ROELIE VAN DER POEL …. plus … BAKKERIJ LAURENS BOSMAN … plus UITZENDBUREAU FLEXIBEL … en de LIDL RIJSWIJK …. plus JON HAGEMAN CATERING …. enorm bedanken voor hun steun en support om deze dag voor kinderen en ouders weer mogelijk te maken.
Ook willen onze eigen club vrijwilligers hartelijk danken voor hun vrijetijdsbesteding op deze super zonnige zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur. Jullie weten half niet hoe belangrijk jullie voor de club zijn !! Chapeau !!
Share:

Geef een reactie