• 23 juni 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 219 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Clubgenoten, graag aandacht voor een aantal mededelingen.

Sluiting kantine
Seizoen 2018/2019 zit er op. Dat betekent dat er tot 1 augustus bijna geen activiteiten meer zijn en dat het clubhuis tot die datum bijna altijd dicht is.
We schrijven “bijna” omdat de donderdagavond de uitzondering is. Tussen 27 juni en 1 augustus zal op donderdagavond de kantine vanaf 19:30 uur geopend blijven voor die teams die nog tegen een balletje willen trappen. De zondag-veteranen zullen er dan zijn en ook een groep walking footballers heeft aangegeven hun vaste dinsdag tijdelijk te willen verruilen voor de donderdagavond.
Walking Football
Zaterdag 22/6 vond op het tribuneveld de seizoenafsluiting van de WF’ers plaats. Jon Hageman had met zijn medewerkersteam de BBQ aangestoken, het bier, de limo’s en de wijn koel gezet en samen met John vd Wal het veldje uitgezet, waardoor er een 15-tal WF nieuwsgierigen uit de rvv Rijswijk en RVC hoek naar het vertrouwde sportcomplex gelokt konden worden. Dit gekoppeld aan een brede schare van gelouterde WF-Celeritanen zorgde voor een mooi gemêleerd gezelschap. Het enthousiasme was groot want er konden weer verschillende oud-voetballers binnen gehengeld worden. Richard, Patrick, Sander … welkom. En de twijfelaars kunnen gerust aansluiten wanneer hen dit uitkomt. Inmiddels zit de WF-groep op ca. 20 leden waardoor we vanaf het nieuwe seizoen op “top-dagen” 2 veldjes zullen gaan moeten uitzetten.
Jeugd info
Omdat de vakanties van verschillende kaderleden niet parallel lopen zullen we rond 17 juli de planning van de jeugd hier op de website met U kunnen delen.
Maar wat we op voorhand wel kunnen aangeven op hoofdlijnen is dat dinsdag en donderdag de voorkeursdagen zijn waarop we alle jeugd willen laten trainen. Uitzondering de groep Mini’s die op woensdagmiddag 16:00-17:00 o.l.v. Aad Molenkamp en assistent Joeri van Gendt traint.
Start van de trainingen zal een datum in de 2e helft van augustus zijn. Voorts hebben we bij de KNVB aangevraagd om alle jeugd op dezelfde zaterdag hun thuiswedstrijden te laten spelen zodat we iedere 14 dagen als jeugdafdeling samen zijn.
Senioren info
Aan de senioren kant hebben we met een groei te maken. Er zijn nagenoeg geen spelers vertrokken terwijl er wel een flinke aanwas is. Met name vanuit de oude JO19 en ook van buiten. Op papier hebben we nu 20 zondag veteranen en bijna 80 zaterdagspelers. En dan speelt er nog iets wat in de komende paar weken helder zal worden (een groep studenten van een mannetje of 13 die al regelmatig op ons veld traint heeft interesse getoond om dat in competitieverband te gaan doen) … Kortom in ieder geval weer 4, of wellicht 5, maar misschien zelfs wel 6 zaterdag senioren teams. Ook hier wachten we even de zomerperiode van af om straks in augustus/september de indelingen definitief te maken.
Share:

Geef een reactie