• 20 juli 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 224 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Start trainingen senioren selectie: maandag 5 augustus

Start trainingen jeugd: donderdag 22 augustus

Start trainingen overige senioren: iedere donderdagavond

Trainingsdagen en tijden.

Precieze aanvangstijden van de verschillende teams (1x JO7, 4x JO9, 1x JO11, 2x JO12, 1x JO15) zal rond 15 augustus in overleg met de teamtrainers en hoofd jeugd-coördinator Ton Reijntjes worden doorgesproken, maar met onderstaand raamwerk kunt U vast rekening houden.

Dinsdag jeugd: 18:00 – 20:00 uur

Dinsdag senioren: 20:00 – 22:00 uur

Woensdag Mini’s: 16:00 – 17:00 uur

Donderdag jeugd: 18:00 – 20:00 uur

Donderdag senioren: 20:00 – 22:00 uur

Oefenprogramma.

Za.10 aug.            RVC Celeritas selectie – HMSH (za) om 13:00 uur (tijd is aangepast)

Za.10 aug.            RVC Celeritas selectie – Vredenburch om 14:30 uur = GAAT NIET DOOR

Za.17 aug.            RVC Celeritas selectie – DVC 2 om 12:00 uur

Za.17 aug.            RVC Celeritas selectie – Te Werve om 14:30 uur

Di.20 aug.            Toernooi sv Houtwijk; RVC Celeritas selectie – DUNO om 19:30 uur

Do.22 aug.           Toernooi Haagse Hout (Beltona)

Za.24 aug.            Toernooi sv Houtwijk; RVC Celeritas selectie – WIK om 12:15 uur

Za.24 aug.            Toernooi Haagse Hout (Beltona)

Za.31 aug.            1e bekerronde: RVC Celeritas za.1 – Quintus za.1 om 14:30 uur

Zo.1 sep.              RVC Celeritas VET – Semper Altius VET om 11:00 uur

Do.5 sep.             RVC Celeritas selectie – Laakkwartier om 20:00 uur

Za.7 sep.              2e bekerronde

Za.14 sep.            3e bekerronde

Di.17 sep.             Selectie BBQ Strandtent nr.14 op Kijkduin

Za.21 sep.            Competitie start.

Indeling 4e klasse D zaterdag (14 ploegen):

RVC Celeritas, DVC, GDA, Graaf Willem II VAC, HPSV, Haagse Hout, KSD-Marine, Laakkwartier, Oosterheem, SEV, Semper Altius, TAC’90, Vredenburch, FC Zoetermeer

De andere 4e klasse (13 ploegen) luidt: BMT, sv Erasmus, GSC ESDO, HMC, HMSH, sv Houtwijk, Maasdijk, MSV’71, PGS/Vogel, Quintus, RAS, VCS, Wanica Star

Wedstrijddagen en tijden.

 

Gebruikmaking van de velden.

De grasvelden zijn tot en met begin september in groot onderhoud van de gemeentelijke dienst. Dat betekent dat we alle activiteiten in de maand augustus op het kunstgrasveld moeten doen. In de maand oktober zal het kunstgrasveld vervangen gaan worden, wat ongeveer 6 weken in beslag neemt. Al met al betekent dit dat we creatief en met souplesse het tijdelijke ruimtegebrek moeten oplossen. Maar met het nieuwe (kunstgras)veld 1 en opgeknapte groene gazonnetjes van veld 2 en het tribuneveld (TV) in het vooruitzicht zal dat vast geen opgave zijn …

Bob in onze sportkantine.

De campagne ‘Bob in de sportkantine 2019’ is gestart. En onze club doet mee! Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze leden en bezoekers veilig thuiskomen na een training of een wedstrijd. In onze kantine besteden wij hier aankomende maanden aandacht aan.

Spreek elkaar aan, maak Bob-afspraken en breng je sportvrienden veilig naar huis!

Contributie.

De eerste ronde van de contributie betalingen is voor 15 juli verstuurd. Als U vragen heeft kunt U zich richten tot penningmeester@rvcceleritas.nl of info@rvcceleritas.nl

Het IBAN nummer van onze club luidt NL61 INGB 0000 3501 59 t.n.v. RVC Celeritas o.v.v. naam, team en liefst KNVB-relatienummer.

Sponsorbord.

In de kantine zult U dit seizoen ook een fraai sponsorbord aantreffen. De Factor 50 Club. Dit is een bord waar de namen (of bedrijven) van de Vrienden van RVC Celeritas op vermeld staan. Voor een bedrag vanaf 50 euro (of een factor hiervan, zoals 100, 150, 200 of meer) kunt U uw club financieel ondersteunen. Voor meer informatie info@rvcceleritas.nl

Aantal speerpunten nieuwe seizoen.

Nadat de club het afgelopen seizoen, in het eerste jaar op ons nieuwe sportcomplex, de focus gericht had op een langzame maar gestage groei en ervaringen opdoen met het concept van club en stichting, willen we aan de vooravond van het tweede seizoen meer gaan werken aan het vergroten van de saamhorigheid binnen de club. Hiervoor zijn een aantal speerpunten in kaart gebracht.

  • We willen alle jeugdteams om de week allemaal op de ochtend thuis laten spelen, kort op elkaar, zodat alle leden (spelers, begeleiders, ouders, opa’s & oma’s en andere familieleden en vrienden) kunnen genieten van de bedrijvigheid op de club en van de sportieve activiteiten.
  • Om de club meer financiële armslag te geven kunnen we op onze clubdagen (trainings- en wedstrijddagen) de kantine op onderdelen in eigen beheer nemen. Om dit te laten welslagen hebben we vrijwilligers nodig die op deze dagen een paar uurtjes bardiensten willen draaien.
  • Ook hebben we op deze ochtenden 2 vrijwilligers nodig die ‘boven in de bestuurskamer’ het gastheerschap willen verzorgen. D.w.z. ontvangst tegenstander (kleedkamer toewijzen, sleutelbeheer), thee/limonade voor in de rust, ontvangst scheidsrechter, uitslagen noteren. Een klusje van slechts een paar uurtjes, maar oh zo belangrijk.
  • Verder willen we gaan werken aan een uniforme uitstraling. Zou het niet geweldig zijn als al onze voetballende jeugdleden dezelfde trainingspakken en trainingssetjes zouden dragen? We hebben hiervoor bij onze kledingleverancier een prijsopgave gezien waardoor dit inclusief voetbaltas voor 100 euro te koop is. Wellicht handig om dit in het achterhoofd te houden voordat U straks allemaal verschillende trainingskleding koopt. Straks, in de tweede helft van augustus, zullen we binnen de club met een aantal mensen (kader, begeleiding, sponsors) kijken hoe we aan dit voornemen invulling kunnen geven. Wordt vervolgd.
Share:

Geef een reactie