• 3 augustus 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 153 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Omdat recentelijk de kwaliteit van de kunstgrasvelden in Nederland in brede zin ter discussie stond, willen wij U alhier kennis laten maken met een aantal kenmerken van het kunstgrasveld dat in de maanden oktober/november ons huidige 1e veld zal gaan vervangen.

Het vervangen van het huidige veld (met SBR – rubbergranulaat infill) duurt ca. 6 weken.

Er komt een foam met kunstgrasmat van 45 mm op met TPE infill. Kleur van TPE voorkeur is groen.

Onderzoek op internet duidt er op dat TPE infill synthetische korrels zijn. TPE heeft een goede reputatie op het gebied van duurzaamheid, is geurloos, gebruiksgemak, onderhoudsgemak, recyclebaarheid en heeft tot goede ervaringen bij andere verenigingen geleid. Vorig seizoen is dit bij rkvv Volendam neergelegd. Eerder al bij Roda JC en PEC Zwolle. Dichter bij huis treffen we zo’n veld aan bij BVCB in Berkel.

Share:

Geef een reactie