• 1 september 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 72 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

J09-2 opent seizoen met een 1-3 overwinning!

Afgelopen zaterdag 31-8-19 speelde Celeritas J09-2 tegen Graaf W II VAC J09-6. Met een mooie overwinning wisten onze kanjers het seizoen te openen.

De eerste helft scoorde Gianni Pavan de openingstreffer. Al snel daarna scoorde Graaf W II VAC de gelijkmaker en waren de teams lekker aan elkaar gewaagd. Gedurende de hele wedstijd werd er echt leuk gevoetbald. Er is goed samengespeeld, er zijn een paar leuke assists geleverd en werd de bal goed afgepakt. Onze nieuwkommer Jerry de Kok bracht Celeritas op een 1-2 voorsprong met een zeer mooi doelpunt van veraf. Even leek het erop dat er nog een gelijkmaker zou komen, maar door goed verdedigend werk van Denzel Habied een fantastisch redding van onze keeper Michael Nguyen wisten we dit te voorkomen. Er waren nog een paar mooie doelpogingen van o.a. Demir Tas, Thijs de Jong en Raouan Messaoudi. In de slotfase scoorde Gianni nog een mooi doelpunt met een panna bij de keeper wat de eindstand bracht op 1-3. Jongens allemaal heel goed gespeeld en gefeliciteerd met deze mooie overwinning!

De JO11-1 was ook actief bij VELO.

Daar werd weliswaar een 4-1 nederlaag geleden, maar het veldspel en samenwerking van de jongens gaf meer dan voldoende hoop dat dit tijdens het seizoen veel beter zal gaan.

Komt goed jongens, goed blijven trainen, dan gaan de resultaten echt komen.

 

 

Share:

Geef een reactie