• 28 september 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 155 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Oosterheem 1 – RVC Celeritas za.1 = 1-6

Met de tweede zege op rij doet het vlaggenschip van de vereniging het natuurlijk uitstekend. Ja, inderdaad, de tegenstanders zullen niet in het linker rijtje eindigen, maar je moet deze wedstrijden wel eerst zien te winnen. Vorige week zagen we tegen HPSV hoe taai een ‘mindere ploeg’ kan zijn, en dat zagen we in de eerste helft bij Oosterheem opnieuw. Door een kopbal van Appie en een doelpunt op slag van rust van Jacko was bij de thee een marge opgebouwd van 0-2. Maar de 0-3 direct na de pauze van Benji gaf pas echt rust, en de 0-4 en 0-5 van Richard leken de voorbode van een monsteruitslag. Maar gelukkig was er voor de toeschouwers nog Eldrin die met een magistrale lob over 45 meter het halve dozijn vol schoot. De 1-6 was voor de statistieken, en voor de trainerstaf aanleiding om (a.s) dinsdag de puntjes op de spreekwoordelijk “I” te zetten.

 

Duindorp SV 3 – RVC Celeritas za.2 = 6-3

Door het stevige aantal zieken (ja ja, de omslag van de zomer naar de vervelende herfst laat slachtoffers achter) waren we niet op volle oorlogsterkte op Houtrust. Bovendien was het een erg onvriendelijke wedstrijd, eentje om snel te vergeten …

 

RVC Celeritas za.3 – Honselersdijk 9 = 3-0

Gelukkig trad het team van coach Nico wel weer op volle oorlogsterkte aan. En dat vertaalt zich dan vaak ook meteen naar resultaten. De 3-0 laat niets aan duidelijkheid over.

 

RVC Celeritas za.4 – SVC’08 10 = 1-0

Beide ploegen toonden aan goed aan elkaar gewaagd te zijn. Beide teams claimden een pingel, maar kregen die niet, en beide ploegen lieten de doelmannen meerdere keren gestrekt naar de hoeken gaan. Maar omdat za.4 een keer de paal raakte (Jan) en de rebound geblokt zag (Jay), bracht een individueel hoogstandje van Jan uiteindelijk de beslissing. Rechts het strafschopgebied binnendringend, naar links de vrije weg zoekend en met het linker chocoladebeen genadeloos uithalend in de korte hoek, en U hebt een beeld hoe deze krachtige spits zijn nut voor het team bewees. Rest ons nogmaals een ode te brengen aan doelman Sven die na een geslaagde operatie thuis op z’n nagels zat te bijten. Sven kerel … sterkte !!

 

Scheveningen JO15-2 – RVC Celeritas JO15-1 = 6-8

Na een 6-2 ruststand kreeg onze JO15 het na de pauze op z’n heupen.

 

RVC Celeritas JO12-1 = vrij

RVC Celeritas JO12-2 = vrij

 

GSC ESDO JO11-6 – RVC Celeritas JO11-1 = 2-4

 

 

Wilhelmus JO09 – RVC Celeritas JO9-1 = 2-10

Dit duel stond gepland op het terrein van Wilhelmus, maar door een combinatie van overbezetting en slecht weer werd vrijdag laat besloten het duel om te zetten naar het Sportpark Prinses Irene. De catering was daar nog niet geheel klaar waardoor het op dat gebied een beetje improviseren was, maar uiteindelijk was iedereen happy. Een leuke wedstrijd, kinderen sportend en ouders droog op de tribune.

 

Quick JO09-5 – RVC Celeritas JO9-2 = 0-1

 

 

RVC Celeritas JO9-3 – DUNO JO9-3 = 7-0

We hebben het als club eerder gemeld bij onze leden/ouders, bij de KNVB ligt (vanaf dag-1) het verzoek om al onze jeugdteams op dezelfde dag thuis te laten spelen. Door een of andere reden lukt dit maar niet. Vindt de club heel vervelend, omdat wij denken dat er positieve energie van uit gaat als alle leden 1x per 14 dagen alle krachten bundelt. Weet allen dat wij (de club) bij de KNVB voortduren in ons verzoek om dit te realiseren.

 

HVV JO9-8 – RVC Celeritas JO9-4 =

 

 

RVC Celeritas VET.1 – TAC’90 VET.3 =

Share:

Geef een reactie