• 6 oktober 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 114 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Vanaf dit seizoen gaan we ook aan de slag met de verkiezing van de Speler van de Maand.

De trainerstaf van de selectie buigt zich hier over en pikt dan degene uit waarvan zij gezamelijk vinden dat die speler zich op enigerlei wijze positief heeft onderscheiden. Dat kan op sportief gebied zijn op het veld, maar net zo goed op sportief gebied buiten de witte lijnen. Dit alles ter beoordeling dus van onze technische, brede staf, die daarvoor de gehele selectie – dus zaterdag 1 en zaterdag2 – onder de loep legt.

De Speler van de Maand September is … Bobo Abdalah ….

Op de bovenstaande foto ziet U hem de prijs in ontvangst nemen van trainer Dennis Young.

De eerste 2 maanden zijn de cadeau’s afgedekt via onze sponsor, restaurant SIRTAKI (Kamperfoelieplein 10A in Den Haag),  die twee bonnen van EUR 50 beschikbaar heeft gesteld. Een vermelding waard op onze Factor 50 Club bord.

 

 

Share:

Geef een reactie