• 6 oktober 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 110 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas za.1 – KSD-Marine = 4-1

Met 9 punten uit 3 wedstrijden is de za.1 flitsend uit de startblokken gekomen. Al na twee minuten stond de 1-0 op het scorebord, doepunt Richard van Trier. En na een kwartier 2-0, doelpunt Abdoellah Tajdirti. Dezelfde Appie nam ook plaats achter de bal toen deze op de stip ging na een handsbal van de ambtenarenploeg in paniek gebracht door het loerende kopgevaar van Richard. Feilloos vloog het leer vanaf 11 meter in de bovenhoek: 3-0. Onwillekeurig nam onze ploeg hierna wat gas terug. Er werd niet meer scherp gedekt, de tegenstander kreeg te veel ruimte, waardoor ze in de slotfase van de eerste helft nog driemaal levensgevaarlijk konden worden. Gelukkig stond daar doelman Jeffrey die met katachtige reacties de “nul” tot aan de rust vast hield. In de tweede helft kon de score verder oplopen indien alle kansen benut werden (alleen Mykola Kupetski scoorde nog), maar ook KSD-Marine bleef de verdediging op de proef stellen en wist uiteindelijk de eretreffer te scoren.

 

RVC Celeritas za.2 = uitwedstrijd bij Vredenburch 2 was afgekeurd

 

RVC Celeritas za.3 = vrij

 

RVC Celeritas za.4 – Graaf Willem II VAC = 4-1

Door een vergissing ergens binnen het wedstrijdsecretariaat werd per ongeluk de 2-6 uitslag van de JO9-4 ingevuld al voordat de wedstrijd van de za.4 uberhaupt was afgelopen. Natuurlijk zal dit met een bericht naar de KNVB worden rechtgezet …

Terug naar de wedstrijd. De gasten uit Wassenaar namen verrassend een 0-1 voorsprong, maar door een schitterend eigen doelpunt was de stand al snel 1-1. Vreemd genoeg leek het alsof deze ongelukkige situatie de moraal van GW2V knakte, want door onderling gekibbel speelde deze ploeg zichzelf geheel uit de wedstrijd. De za.4 trok het initiatief naar zich toe, combineerde er op los, en liet de tegenstander somstijds van het kastje naar de muur lopen. Uit een rebound maakte Robbert 2-1 en zorgde de spits met een panklare voorzet op het hoofd van Jarno dat deze centrale verdediger technisch perfect het leer in de bovenhoek kon knikken: 3-1. Niet veel later kwam de 4-1 op het notitieblokje met een prachtig gedrukt schot in de korte hoek.

PS1: De aangekondigde wedstrijd wo.9/10 om 20:00 uur tegen Die Haghe (restant van 15 min na beenbreuk) is bij de KNVB en Die Haghe afgemeld, waardoor de eindstand 1-2 in het voordeel van Die Haghe opgenomen kan worden. Dit betekent dat za.12/10 om 15:00 uur uit tegen Oliveo de eerstvolgende wedstrijd is.

PS2: Ook dank aan dit team om als eerste elftal de uitdaging te hebben aanvaard een bardienst te draaien. Omdat het na afloop van de wedstrijd tegen KSD-Marine nog lang gezellig bleef hadden de mannen hun handen vol. KLASSE!

 

RVC Celeritas JO15-1 – Quick = 3-2

In een vriendschappelijke wedstrijd werd er tegen een twee klassen hoger spelend Quick een prima resultaat geboekt. Door de aanwas van een aantal nieuwe jongens zijn er inmiddels 14-15 spelers waar trainer Alper en leider Suus een goed geheel van aan het smeden zijn en waar het plezier van afspat. Ook getuige de goede trainingsopkomst. Ga zo door.

 

RVC Celeritas JO12-1 – Quick = 6-3

De jongens van beide teams streden met inzet en beleving voor een goed resultaat. Dit zorgde voor een spannende wedstrijd waarin – terugkijkende – enkelen vast een aantal leerpuntjes kunnen noteren. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij REMO. Al om 09:00 uur …

 

RVC Celeritas JO12-2 = vrij

 

RVC Celeritas JO11-1 – Full Speed = 8-2

De JO11 neemt met 12 punten uit 5 wedstrijden een knappe 2e plaats in bij bekercompetitie. VELO is hier de koploper en Erasmus, qua verliespunten, de (gedeelde) nummer twee/drie. En volgende week de tegenstander. Belooft weer een leuke wedstrijd te worden. Het achttal doelpunten werd gescoord door Keano, Djano (2), Amin (2), Anas (2) en Dionys.

 

RVC Celeritas JO9-1 = vrij

RVC Celeritas JO9-2 – SEV = 4-0

Quick JO9-7 – RVC Celeritas JO9-3 = …….

RVC Celeritas JO9-4 – SVC’08 = 2-6

 

Semper Altius VET.2 – RVC Celeritas VET.1 = …..

Share:

Geef een reactie