• 10 november 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 99 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Graaf Willem II VAC za.1 – RVC Celeritas za.1 = 4-1

Met 12 punten uit 8 wedstrijden bevindt onze za.1 zich in de middenmoot van de 4e klasse. Tegen laagvlieger Graaf Willem konden we zien dat ons team echt even in een dipje zit. De optelsom van de individuele vaardigheden van de spelers zorgden er voor dat er een optisch overwicht was, maar op cruciale momenten gaat er te vaak iets ondoordachtzaams mis, waardoor je weer een hele wedstrijd achter de feiten aan moet hollen. De 1-0, en later ook 2-0, beide uit een vrije trap, viel al weer na 10 minuten. En dan wordt het spel vaak te onrustig, te gehaast, te druistig. Jammer, want met een tikkeltje meer rust en overleg zit er veel meer in. Na de pause was er zo’n moment. Mykola draaide kort, en vuurde een venijnig schot af. De rebound was een prooi voor de attente Richard: 2-1. Hierna was er even een fase dat het geloof er weer was, maar bij een tegenaanval was de verdediging net een stap te laat om na een safe van Mats, en de rebound tegen de lat, bij de hernieuwde rebound de bal te veroveren: 3-1. Tja, toen konden we weer opnieuw beginnen… Dat gebeurt dan ook, dus mogelijkheden op kansen komen dan ook wel, maar iedereen wil zo graag zijn positieve steentje bijdragen dat te veel spelers dan eigenlijk zichzelf voorbij lopen. Als deze onrust getemperd kan worden dan zit dit elftal zo weer terug op z’n niveau. En dat is hoog genoeg om in het linker rijtje een rol van betekenis te spelen.

 

WIK za.1 – RVC Celeritas za.2 = afgelast

 

RVC Celeritas za.3 – Ariston’80 za.14 = 7-1

Met 6 punten uit vijf wedstrijden bevindt het derde zich in de middenmoot. Ariston, zeker geen laagvlieger, werd met 7-1 flink afgedroogd. Een prima resultaat voor het team van coach Nico Buijs.

 

RVC Celeritas za.4 – Oosterheem za.8 = 1-1

In de 5e competitiewedstrijd werden de eerste verliespunten geleden. Het 4e startte ongeconcentreerd en keek al binnen de minuut tegen een 0-1 achterstand aan. En eigenlijk hing deze vroege achterstand de hele wedstrijd als een molensteen om de nek van het team, want de gasten uit Zoetermeer putten er moed uit om veel energie in de wedstrijd te steken, terwijl ons team vaak te gehaast speelde waardoor net even dat tikkeltje rust ontbrak om de vele kansen die gecreeerd werden te benutten.

Robbert was scherp in de punt van de aanval maar zag een knal met zijn rechter chocoladebeen op de lat uiteenspatten en 10 minuten later een inzet van de lijn gered worden. Maar ook de gebroeders Jan en Mark waren dicht bij de gelijkmaker. In de laatste 20 minuten werd de laatste troef ingezet. Tony en Bryan moesten het slotoffensief een nieuwe impuls geven. Tony worstelde zich langs twee man waarna Bryan met zijn eerste balcontact het leer met een prachtige omhaal over de doelman mikte: 1-1. Opgelucht dat een nederlaag in ieder geval was afgewend, werd nog eenmaal vol op de aanval gespeeld. Maar de Zoetermeerders gave geen krimp meer.

 

 

GSC ESDO JO15-2 – RVC Celeritas JO15 = afgelast

 

HMSH JO12-1 – RVC Celeritas JO12-1 = 10-4

 

RVC Celeritas JO12-2 – Vredenburch JO12-4 = 1-0

Hoewel velen ‘s-morgens dachten dat het voetballen misschien wel eens niet door zou kunnen gaan, toen het om 09:00 uur nog met bakken uit de hemel viel, bleek veld 2 na 2-3 uurtjes droogte opmerkelijk goed bespeelbaar. Coaches Appie en Eldrin hadden hun zaakjes weer goed voor elkaar want het team zag er goed georganiseerd uit. Een goede spreiding van spelers op middenveld plus voor- en achterhoede zorgde er voor dat er een hecht team stond, dat goed voor elkaar streed en dat enkele prima kansen kreeg maar een goede Vredenburch-keeper op hun weg vond. Maar ook onze eigen keeper Cris liet zien dat hij uit het goede doelmanhout gesneden is. Reddingen met voeten en armen zorgden er voor dat “de nul” vastgehouden bleef. En dat de knal van Yannick 5 minuten voor tijd de “brilstand” van het scoreboard afhaalde.

Hieronder vormen de foto’s het bewijs.

 

Honselersdijk JO11-3 – RVC Celeritas JO11-1 = 1-5

 

Den Hoorn JO9-5 – RVC Celeritas JO9-1 = 1-16

Afgelopen zaterdag 9-11-19 speelde Celeritas J09-1 uit tegen Den Hoorn J09-5. Vanaf minuut 1 regende het en werd het gedurende de wedstrijd alleen maar slechter. Ondanks dat, lieten onze kanjers zich niet uit het veld slaan en stonden we al vroeg in de wedstrijd voor. Er werd echt heel leuk en sportief gevoetbald. Iedereen stond goed op zijn plek en wist elkaar goed te vinden.  Heel goed gedaan jongens! Op naar de volgende wedstrijd!!

BMT JO9-1 – RVC Celeritas JO9-2 = 8-1

WIK JO9-3 – RVC Celeritas JO9-3 = 11-3

Honselersdijk JO9-2 – RVC Celeritas JO9-4 = 6-3

RVC Celeritas VET.1 – DVC VET.1 = 1-1

Share:

Geef een reactie