• 17 november 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 111 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Parallel aan de optocht van Sinterklaas in Apeldoorn gisteren bereikte ons het bericht dat er Pieten waren die de kantine van onze club al hadden versierd en dat ook Sinterklaas de toezegging had gedaan om vrijdag 22 november ons Sportpark Prinses Irene met een bezoekje te vereren. Zoals U wellicht weet zijn er bijna 40 RVC Celeritas spelertjes van de Mini’s en de JO9 die door hun trainers op deze vrijdag (voor)avond om 18:00 uur op het veld worden verwacht. En omdat de kinderen van hoofdpiet Gelauf van voetbalschool De Nieuwe Burcht zich ook op hetzelfde veld verzamelen is het de verwachting dat er misschien wel ca.100 voetballertjes ronddwarrelen. Zaak dus om het enthousiasme van de kids in goede banen te leiden en om de aanwijzigingen die deze week door de hoofdpiet gedeeld zullen worden goed op te volgen.

Dwars door al deze activiteiten heen werd de spanning gisteren in onze kantine verder opgevoerd … bij de Hoogvliet in Spanje hadden hulppieten twee zakken kruitnoten gekocht. En deze achter het buffet gelegd. Toen onze hulppieten deze kruitnootjes in bakjes wilden doen om ons clubhuis nog meer in de sfeer van de Goedheiligman te brengen, bleek dat een van de zakken verdwenen was …!!! “Caramba, caramba”, riepen onze hulppieten! Hier moet de Sinterklaaspolitie achteraan. Hier volgt dan ook het opsporingsbericht van de guardia civil pieten: WIE OH WIE HEEFT DE KRUITNOTEN VERSTOPT? Wordt vervolgd …

Share:

Geef een reactie