• 17 november 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 99 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas za.1 = vrij

 

RVC Celeritas za.2 – BMT za.2 = 8-3

Op het lastig te bespelen veld 4 werd tegen de reserves van BMT een knappe ruime score geboekt. De ruststand was al 5-0. Na de thee gingen de partijen beter tegen elkaar op waardoor de eindstand op 8-3 finishte. Omdat de poule uit 11 teams bestaat en door een aantal afgelastingen was dit pas de 4e competitiewedstrijd. En met de 2e zege nestelde het tweede zich in de middenmoot. Aanstaande zaterdag 23/11 nogmaals thuis op veld 4 tegen Semper Altius, maar de eerstvolgende thuisbeurt op 7/12 zal dan weer op het fonkelnieuwe kunstgrasveld zijn.

 

Oliveo za.3 – RVC Celeritas za.3 = 1-4

Met de tweede zege op rij klom het derde op naar het linker rijtje met 9 punten uit 6 wedstrijden met een knappe 4-1 overwinning. Volgende week gaan de mannen van Nico Buijs op bezoek bij Scheveningen, maar daarna bestaat de kans dat op 30/11 de thuiswedstrijd tegen VELO op het nieuwe kunstgrasveld plaats kan vinden.

 

SEV za.8 – RVC Celeritas za.4 = 0-9

Ons vierde team draait sportief gezien vooralsnog een topseizoen, ofschoon de beenbreuk van keeper Sven altijd een smet op dit jaar zal blijven. Zaterdag werd er in Leidschendam met maar liefst 9-0 afgerekend met SEV, een laagvlieger in deze 8e klasse. Maar doordat ook concurrent Wassenaar geen steek liet vallen blijft de nek-aan-nek race voortduren. Wassenaar voert de ranglijst aan met 8-21, gevolgd door RVC Celeritas met 6-16. Heel stiekem verscholen staat Wilhelmus met 4-10 virtueel gelijk met ons vierde bovenaan de rangschikking. Aanstaande zaterdag 23/11 wacht een hele lastige uitwedstrijd bij VUC, za.30/11 thuis tegen DSO en Ariston’80 is op 7/12 de laatste opponent voor de (vroeg intredende?) winterstop.

 

 

RVC Celeritas JO15-1 – Semper Altius JO15-1 = 2-6

Zaterdag stond de kraker op het programma RVC Celeritas tegen Semper Altius. Met om 10:15 uur de aftrap.

De jongens hadden er zin in en er werd gelijk fel gespeeld. We kregen een kans maar deze ging naast. Daarna kwam Semper en schoot de bal wel binnen: 0-1. Daarna hands, mooie plek voor een vrije trap, maar helaas ging die er niet in. De boys bleven vechten. Het spel ging heen en weer. Na een corner was daar dan eindelijk de 1-1. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. De keepers hadden een aantal mooie reddingen verricht.

Rust!

Na 5 min maakt Semper de 1-2. De jongens moesten even weer inkomen met de wedstrijd. Semper had daar minder moeite mee en al snel was de stand 1-4. Vanuit een vrije trap werd het net nog een keer gevonden: 2-4 (vrije trap). Nog een aantal kansen hebben we hierna gehad maar helaas kwamen daar geen goals mee uit. Uiteindelijk was de uitslag 2-6. De jongens hebben goed gevoetbald.

 

RVC Celeritas JO12-1 – DUNO JO12-1 = 0-5

 

RVC Celeritas JO12-2 – Scheveningen JO12-4 = 4-4

 

RVC Celeritas JO11-1 – Quintus JO11-2 = 7-2

 

DHL JO9-1 – RVC Celeritas JO9-1 = 1-9

 

HBS JO9-5 – RVC Celeritas JO9-2 = 5-0

 

Vredenburch JO9-3 – RVC Celeritas JO9-3 = 3-4

 

KMD JO9-6 – RVC Celeritas JO9-4 = n.n.b.

 

RVC Celeritas zo.VET – sv Madestein VET = n.n.b.

 

Share:

Geef een reactie