• 23 november 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 85 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste clubleden. U zult het kunstgrasveld er ongetwijfeld fonkelnieuw bij hebben zien liggen … en zich afvragen “wanneer mogen we?” … welnu, we zijn min-of-meer klaar maar er moet nog een keuring plaatsvinden (a.s woensdag ..!!) alvorens we echt weer het veld in gebruik mogen nemen. Een tikkeltje geduld derhalve nog …

 

RVC Celeritas za.1 – Haagse Hout za.1 = 1-1

Voor de hoofdmacht van onze club was het voor vandaag belangrijk om de negatieve spiraal te doorbreken. Immers na 3 nederlagen op rij ben je als team op zoek naar een kantelmoment. Naar iets positiefs. En met de zwaarbevochten 1-1 tegen HH kunnen we best zeggen dat deze stap gezet is. Bij aanvang telden we meerdere spelers die om verschillende redenen hun debuut in de basis maakten. In de achterhoede stonden er liefst 3 nieuwe gezichten die allen heel bekwaam deden waar ze goed in waren. En op het middenveld eiste debutant Sami best wel de aandacht op met zijn solide optreden. Maar ook de invallers waren allen gedreven om in ieder geval met elkaar te knokken om een resultaat neer te zetten. En dat is wat eigenlijk precies geschiedde. De jongens die uiteindelijk met hun kwaliteit de 0-1 achterstand rechttrokken waren Benji en Nico in de voorbereiding en Richard in de afronding.

 

RVC Celeritas za.2 – Semper Altius za.3 = 2-4

 

RVC Celeritas za.3 = vrij

 

RVC Celeritas za.4 = vrij

 

RVC Celeritas JO15-1 – GDA JO15 = 19-1

 

RVC Celeritas JO12-1 – Die Haghe JO12-1 = 2-11

 

VELO JO12-5 – RVC Celeritas JO12-2 = 9-1

 

RVC Celeritas JO11-1 – VELO JO11-3 = 4-8

 

RVC Celeritas JO9-1 – VELO JO9-3 = 7-3

 

RVC Celeritas JO9-2 – KMD JO9-3 = 5-7

 

RVC Celeritas JO9-3 – HVV JO9-8 = 3-3

 

RVC Celeritas JO9-4 – BMT JO9-2 = 2-9

 

RVC Celeritas Mini’s – onderling

Onder de bezielende leiding van Aad Molenkamp waren de Mini’s weer erg actief. En dat slechts enkele uurtjes na het indrukwekkende Sinterklaasfeest. Er moest links en rechts door de Sint nog een kleine reparatie plaatsvinden nav de vorige avond, maar ook dat pakte goed uit … Er zijn trouwens nog prachtige Sinterklaas cadeau’s te koop in de vorm van prachtige trainingspakketten die we op voorraad hebben … maten 116 en 124, ideaal voor onze Mini’s.

 

RVC Celeritas VET1 – sv Madestein VET1 = 4-3

De Veteranen moesten alles uit de kast halen om middenmoter Madestein van zich af te schudden. De Loosduiners gingen aan de thee met een 1-2 voorsprong. En kort na rust werd het zelfs 1-3. Tja, toen moesten echt de mouwen opgestroopt worden. Na 20 minuten viel de 2-3, en 10 minuten later krulde Roy met zijn chocoladebeen het leer in de rechterbovenhoek: 3-3. De Celeritas veteranen bleven de bovenliggende partij, maar ook Madestein bleef dreigen met gevaarlijke tegenaanvallen. Goed storen op de leeggespeelde linksback van de gasten zorgde voor een snelle verovering van de bal vlak bij de zestienmeter, waarna Aggie in stelling kon worden gebracht: 4-3.

Share:

Geef een reactie