• 24 november 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 230 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste leden,

We hebben bemerkt dat we met kleine stapjes vooruit gaan, maar dat de echte boodschap nog niet helemaal doorgedrongen is.

Om een gezonde vereniging te zijn en te blijven worden alle leden verzocht een handje mee te helpen. In de kantine hangt een schema (net als op deze website) waarop staat welke teams op een zaterdag aan de beurt zijn voor een bardienst.

Omdat er slechts 2 mensen per dienst nodig zijn zal uw bijdrage aan onze vereniging beperkt blijven tot ca. 2 beurten van 3 uur in een heel seizoen.

We merken dat de bereidwilligheid er wel is, maar dat dit bericht U niet bereikt. Communicatie loopt kennelijk niet meer via een website (die U ook gewoon op uw telefoon bij uw favorieten kunt stallen !!!!) maar via FB en of groepsappen.

Ook goed. Wij gaan de teamleiders er op aanspreken dat zij een foto nemen van het bardiensten schema, zodat zij deze in de groepsapp kunnen verspreiden.

Het is de verantwoordelijkheid binnen het team om 2 ouders aan te wijzen die dan zo’n bardienst moeten draaien. Schrijf je mobiel telefoonnummer op op het publicatiebord in de kantine. Jasmijn neemt dan contact met je op.

Wij plannen de bardiensten dusdanig in dat het 2-3 uurtjes voor of na de thuiswedstrijd van uw kind is. Efficienter kunnen we het niet voor U maken.

 

Share:

Geef een reactie