• 24 november 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 96 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Nathaniel Ababio uit de JO9 was zaterdag 23 November de Pupil van de Week. Nathaniel mocht zich om 13:00 uur melden bij de wedstrijdbespreking. Daar ontving hij naast een welkomsapplaus ook een mooie voetbal. Samen met zijn vader leerde hij hoe de mannen van het 1e elftal toeleefden naar de belangrijke wedstrijd tegen Haagse Hout. Met de zieke Ayaaz, bruiloft vierende Bo en geblesseerde Jeffrey moest er flink geschuffeld worden in het team, dus de aanwijzingen in de bespreekkamer zullen talrijk zijn geweest. Daarna met z’n allen de kleedkamer in en het veld op voor de warming-up. Daarna weer terug de kleedkamer in om vervolgens door de scheidsrechter te worden opgehaald voor de parade naar het veld. Tot slot nog het belangrijkste moment …. de aftrap en … scoren bij de keeper van Haagse Hout en dan plaats nemen op de bank, lekker ingeklemd tussen de warme jassen van de grote mannen. Nathaniel glunderde van oor tot oor. De foto’s liegen er niet om …

 

Share:

Geef een reactie