• 30 november 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 110 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

TAC’90 1 – RVC Celeritas za.1 = 6 – 1

Inmiddels is wel duidelijk geworden dat de 4e klasse D zaterdag West II geen gemakkelijke poule is. Met 13 punten uit 10 wedstrijden staan we weliswaar bovenaan in het rechterrijtje, maar ja, de prijzen worden verdeeld in het linkerrijtje. Het uitzicht daarop is nog zeker niet verdwenen, maar kennelijk moet onze hoofdmacht de gifbeker helemaal leegdrinken. TAC’90 liet zien dat het enkele zeer vaardige spelers in huis heeft. Al binnen 10 minuten stond het 2-0 en bij beide treffers van grote schoonheid hadden we niks in te brengen. Bij de andere twee doelpunten voor de thee van de gastheren viel het woord ‘onnodig’ langs de lijn, maar ja, ze gingen we dus wel in. Had onze hoofdmacht dan niks in de melk te brokkelen? Jazeker, liefst 3 doelrijpe kansen vielen er te noteren, maar het mocht niet zo zijn.

Na de rust werd het nog 5-0 en 6-0 alvorens Bo voor de 6-1 eretreffer zorgdroeg na een steekpass van invaller Robin.

A.s. dinsdag kunnen thuis op het nieuwe kunstgrasveld de zinnen weer verzet worden in de bekerwedstrijd tegen zondag 3e klasser Full Speed. En de daaropvolgende zaterdag volgt thuis de competitiewedstrijd tegen een andere Delftse ploeg, DVC.

 

RVC Celeritas za.2 = vrij

 

RVC Celeritas za.3 – VELO 9 = 4 – 2

Binnen de kortste keren stond het 4-1 door goed combinatievoetbal en een geweldige inzet. De tweede helft weer hetzelfde spelbeeld, waarin de gasten nog 1x konden tegenscoren en ons team handenvol kansen onbenut liet.

Opmerkelijkheidje voor in de geschiedenisboeken … het 3e team speelde de eerste officiele wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld … het allereerste doelpunt op deze nieuwe, kraakhelder groene en prachtige onderlaag werd gescoord door onze eigen Bryan de Wolf met de 1-0 stand … !!

 

RVC Celeritas za.4 – DSO 13 = 3 – 2

In deze 8e klasse doen de ploegen niet veel voor elkaar onder. Eigenlijk moet iedereen iedere wedstrijd vol aan de bak, ofschoon je af en toe mazzel kunt hebben als een tegenstander ietwat verzwakt is omdat sleutelspelers ontbreken. Afgelopen zaterdag was DSO de tegenstander, met 2 punten bungelend onderaan de ranglijst. Maar als je verder kijkt dan zie je dat deze ploeg vaak met een doelpuntje verschil verliest. Dat merkte ons 4e team ook, want DSO was rete lastig. Door een pingel kwamen we op 1-0, maar na de 1-1 duurde het lang alvorens we via Galid toch op 2-1 kwamen. DSO kwam echter via 2-2 opnieuw langszij en was zelfs heel erg dicht bij de 2-3 … maar gelukkig was het opnieuw Galid die na een goede aanval het eindstation was: 3-2. Tussen de bedrijven door was Robbert de pechvogel van de dag. Met een kopbal op de kruising en een schot tegen de lat had hij de wedstrijd liefst al eerder willen beslissen, maar het aluminium was duidelijk niet zijn vriend(in) afgelopen zaterdag.

 

Die Haghe JO15-2 – RVC Celeritas JO15-1 = 1 – 9

Zaterdag was de wedstrijd wat later dan dat we gewend waren. Half 3 was de aftrap.

Na 7 min werd de 0-1 mooi in de kruising geschoten. De 0-2 werd kort daarna binnen gekopt. Er was goed samenspel, mooie combinaties en er werd positief gevoetbald. De stand was ondertussen al 0-5. Die Haghe kreeg een vrije trap en ook die werd hard en mooi ingeschoten. Met een stand van 1-5 gingen we de rust in.

Na de rust voetbalden we eigelijk alleen maar op de helft van de tegenstander, maar de ballen wilden er niet in. Na 10 minuten spelen in de 2de helft werd het net weer gevonden. En dat gebeurde nog 3 keer. Wat resulteerde in een overwinning van 1-9.

 

HBS JO12-1 – RVC Celeritas JO12-1 = 13 – 3

 

RVC Celeritas JO12-2 – SVH JO12-4 = 0 – 7

In een leuke wedstrijd waarin alle jongens met veel enthousiasme veel strijd leverden, moest helaas onze keeper met een handblessure uitvallen. Het ijssen in de kantine verzachtte weliswaar de pijn enigszins, maar een bezoekje aan een ziekenhuispost leek toch wel even noodzakelijk. Sterkte Cris, en we hopen je weer snel onder de lat te zien.

 

SVH JO11-2 – RVC Celeritas JO11-1 = 11 – 3

 

Vitesse Delft – RVC Celeritas JO9-1 = 6-4

 

DUNO JO9 – RVC Celeritas JO9-2 = 4-2

 

Forum Sport JO9 – RVC Celeritas JO9-3 = 2-10

 

GSC ESDO JO9-3 – RVC Celeritas JO9-4 = 14-3

 

DHC VET.1 – RVC Celeritas VET.1 = 0-4

Met 19 punten uit 8 wedstrijden delen de veteranen virtueel de eerste plek samen met DVC. Maar met Semper Altius en DHL op de loer is het razend spannend bovenin. Volgende week de inspannende uitwedstrijd tegen ODB VET.3 om 12:00 uur.

Share:

Geef een reactie