• 1 december 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 130 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas za.4 – DSO 13 = 3 – 2

In deze 8e klasse doen de ploegen niet veel voor elkaar onder. Eigenlijk moet iedereen iedere wedstrijd vol aan de bak, ofschoon je af en toe mazzel kunt hebben als een tegenstander ietwat verzwakt is omdat sleutelspelers ontbreken. Afgelopen zaterdag was DSO de tegenstander, met 2 punten bungelend onderaan de ranglijst. Maar als je verder kijkt dan zie je dat deze ploeg vaak met een doelpuntje verschil verliest. Dat merkte ons 4e team ook, want DSO was rete lastig. Door een pingel kwamen we op 1-0, maar na de 1-1 duurde het lang alvorens we via Galid toch op 2-1 kwamen. DSO kwam echter via 2-2 opnieuw langszij en was zelfs heel erg dicht bij de 2-3 … maar gelukkig was het opnieuw Galid die na een goede aanval het eindstation was: 3-2. Tussen de bedrijven door was Robbert de pechvogel van de dag. Met een kopbal op de kruising en een schot tegen de lat had hij de wedstrijd liefst al eerder willen beslissen, maar het aluminium was duidelijk niet zijn vriend(in) afgelopen zaterdag.

   

Share:

Geef een reactie