• 2 december 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 129 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Raymond de Kruif kreeg maandag 2 december te horen dat oud-lid Ron Jenner afgelopen week een hersen-infarct heeft gekregen. Gelukkig waren ze er bijtijds bij, en is het “slechts” bij een flinke schrikreactie gebleven. Aanvankelijk deden alle funkties rechts het niet meer, maar gelukkig is dat weer hersteld. Ron, die ooit het logo van Celeritas ontworpen heeft, moet zijn bedrijf “Ron Jenner Photo & Graphic Design” even links laten liggen, maar hij hoopt toch gauw weer aan de slag te kunnen. Bestuur en (oud) leden van Celeritas wensen Ron uiteraard een spoedig herstel toe.

 

Share:

Geef een reactie