• 14 december 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 95 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Zoetermeer, fc 1 – RVC Celeritas 1 = 2 – 0

Ondanks de nederlaag lijkt de weg omhoog weer ingeslagen. Met bijna 70% balbezit was wel duidelijk wie de bovenliggende partij was. Alleen lijken onze jongens maar niet te weten hoe ze zichzelf moeten belonen…? Zo mikte Sami in de openingsfase op de paal en werd het enkele minuten later na weifelend optreden toch 1-0. In de tweede helft was het strijdplan klaar voor een goed resultaat, maar door een slordigheidje achterin was het plots 2-0. Desondanks bleef ons elftal gefocussed, positief en geconcentreerd spelen om met een resultaat uit Zoetermeer te vertrekken. Sami raakte, via de keeper, opnieuw het aluminium, en zag de sluitpost van de thuisploeg ook daarna nog twee ‘bijna doelpunten’ voorkomen. Maar hierbij bleef het dus. In grommen blinken we uit, maar bijten laten we na.

 

RVC Celeritas 2 – DWO 7 = 5 – 5

Na een eerste helft die in 1-4 finishte, was de wederopstanding na de thee indrukwekkend. Via een doelpunt van Rami (door de wind gedragen de bovenhoek in) en een penalty van Bryan werd het 4-4 in de 82e minuut. Maar evenlater kwam DWO opnieuw aan de leiding (4-5), waarna de za.2 alle resterende energie in de strijd wierp. Een fraaie voorzet van Rami vanaf de linkervleugel werd bij de tweede paal door Bryan hard en scherp ingekopt: 5-5.

 

RVC Celeritas 3 – FC ‘s-Gravenzande 17 = afgekeurd

 

VUC 2 – RVC Celeritas 4 = 1 – 2

Met 22 punten uit 8 wedstrijd is de za.4 de virtuele koploper want Wassenaar staat met 9-24 bovenaan. Bij nr.3 VUC werd een zwaarbevochten zege geboekt.

 

RVC Celeritas JO15-1 – Houtwijk sv JO15-1 = 5 – 4

Bij dit duel stond de 2e plaats op de ranglijst op het spel. De Houtwijkers waren in de eerste helft in goede doen, want ze namen een veilig lijkende 1-3 voorsprong. Met een kopbal kwamen we terug tot 2-3 maar na de pauze werd het toch weer 2-4. Net als in de eerste helft verscheen Houtwijk ook hierna nog twee, drie keer oog-in-oog met onze keeper, maar telkens kwam onze sluitpost als winnaar uit de strijd. Echt een ongelooflijk score !! Deze frustratie over het missen van 5, 6 opgelegde kansen kwam Houtwijk duur te staan, want de vele trainingsuren van onze JO15 begon hierna z’n vruchten af te werpen. Het werd 3-4 en door de veel betere conditie hierna ook nog 4-4 en vanaf de stip 5-4.

RVC Celeritas JO12-1 – Wilhelmus JO12-2 = 4 – 5

In de bekerwedstrijd tegen de hoofdklasser Wilhelmus hadden onze jongens in de eerste helft grote moeite met de behendige Voorburgse voetball(st)ers. Met een 0-5 stand tot gevolg. In de tweede helft werd de jongens aangespoord om veel meer strijd te leveren, en dat advies hielp. Op inzet en beleving werden de aanvallen van Wilhelmus door onze verdediging gestopt en kwamen we zelf met uitbraken ook aan scoren toe. Helaas strandden we op vier doelpunten waardoor een beslissende penalty-reeks net niet gehaald werd. Maar hulde voor de sterkte tweede helft.

 

RVC Celeritas JO12-2 = vrij

 

RVC Celeritas JO11-1 = vrij

 

Concordia JO9-3 – RVC Celeritas JO9-1 = 5-5

VCS JO9-3 – RVC Celeritas JO9-2 = 1-2

Quick JO9-7 – RVC Celeritas JO9-3 = 13-3

SVH JO9-3 – RVC Celeritas JO9-4 = 6-1

 

RVC Celeritas VE1 – SVH VE2 = afgekeurd

Share:

Geef een reactie