• 17 december 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 95 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Met blijdschap en trots kunnen wij U mededelen dat door bedrijfssponsoring van onze jeugdcoordinatoren Deniz en Roberto de club haar leden van de JO9 het prachtige RVC Celeritas trainingspakket kan aanbieden voor slechts €35 (ipv €100 wat het normaal kost en dat ook al een hele scherpe prijs is). Deze aanbieding geldt voor alle JO9 teams !!

Aanstaande zaterdag 21 december, om 13:00 uur, na afloop van het L-groep jeugdtoernooi, kunnen de ouders naar de eerste etage van het clubhuis komen om daar – tegen betaling van €35 cash – het trainingspakket in ontvangst te nemen. We hebben daar de volgende maten op voorraad liggen:

Maten 128 (5x), 140 (18x), 152 (12x)

 

De club hoopt dat dit initiatief van Deniz en Roberto bij nog meerdere sponsoren de interesse wekt om zo’n stunt ook voor andere JO teams te organiseren.

 

Ouders JO9 + JO11 + JO12 opgelet:

Eerder dit seizoen zijn er verschillende spelers uit de JO9, JO11 en JO12 die een wedstrijdshirt hebben gekocht zonder de bedrukking van onze hoofdsponsor L-groep.

Dit willen we in de winterstop gaan corrigeren. Hoe doen we dat? U kunt zaterdag na afloop van het toernooi uw onbedrukte (en ongewassen) shirt inleveren bij secretaris Ron. Die noteert naam speler + maat van shirt. Bij de trainingen vanaf di.14jan kunt U uw bedrukte shirt (zonder kosten) weer af komen halen. In totaliteit waren dit 20 shirts.

 

Share:

Geef een reactie