• 21 december 2019
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 102 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De ca.100 jeugdvoetballers van de JO9 en JO11 hebben op 21 December, de korste dag, de eerste dag van de winter, er een zeer vermakelijke ochtend van gemaakt. Met alle vaders, moeders, opa’s en oma’s erbij was de kantine bomvol en had de barploeg z’n handen vol om alle bakkies koffie en kopjes thee te serveren. Met John W, Emre, Mats, Jeff, Hassan en Appie als de 6 scheidsrechters was ook de seniorenselectie breed vertegenwoordigd … dank mannen, jullie waren allen perfect !

Op veld 1 waren de JO9-1 van RVC Celeritas en sv Leidschenveen goed aan elkaar gewaagd. Met allebei 17 doelpunten finishten de teams gelijk op de eerste plaats. Maar doordat het onderlinge resultaat in het voordeel uit viel van onze eigen jongens, was de 1e plek dus voor RVC Celeritas. Als troost kregen de gasten een ‘kopie’ van de wisselbeker mee, omdat we ze volgend jaar weer graag willen ontmoeten. De ‘echte’ wisselbeker komt in ons eigen clubhuis te staan. De JO9-2 deed in deze zware poule goed mee en wist door 5 doelpunten tegen RAS de 3e plek te pakken.

Op veld 2 een vergelijkbaar beeld … maar hier RVC Celeritas JO9-3 als nr.2 na WIK, maar voor onze JO9-4 die keurig op de 3e plek finishte met 6 doelpunten.

Op veld 3 waren de JO11 teams te bezichtigen. Hier was echt sprake van strijd, want alle wedstrijden waren spannend met diverse gelijke spelen. Hierdoor bleek dat, bij een gelijk aantal punten, het aantal gescoorde doelpunten in het voordeel uit viel van RAS, nipt voor DUNO dat 2e werd. Onze JO11 boekte een zege op WIK waardoor het team van trainer Tony beslag legde op de 3e plaats.

Tot slot willen we nogmaals alle deelnemers, trainers en toeschouwers hartelijk danken voor hun sportiviteit en inzet. De spelvreugde spatte er van af en iedereen hield zich keurig aan het speelschema waardoor we stipt 12:30 uur klaar waren en tot de prijsuitreiking konden over gaan.

Voor de JO9 vond aansluitend nog de verkoop plaats van de trainingspakketten. Negentien pakketten zijn er inmiddels uitgedeeld (verkocht), iets meer dan de helft van de totale JO9 populatie. We vermoeden dat de anderen snel van de fantastische aanbieding van onze sponsors gebruik zullen maken. Zij zullen zich echter vanaf za.11 januari 2020 weer kunnen melden.

Rest nog de oproep aan de 20 jeugdspelers die verzocht werden hun onbedrukte wedstrijdshirt in te leveren. Hiervan kwamen er welgeteld 2 van binnen (beide uit de JO9). Helaas lukte het niet om de shirts van 8x JO11 en 5x JO12 binnen te slepen. Met 5 nog resterende JO9 knapen zouden we dan de 20 onbedrukte shirts van een frisse L-Groep print en RVC Celeritas logo hebben kunnen voorzien. Omdat de vaste kosten hoog zijn en de variabele laag, doen we nogmaals een beroep op de ouders van de spelers met wedstrijdshirts zonder sponsor bedrukking om zich de komende week te melden bij hun teammanager/trainer, zodat we kunnen bezien hoe we dit alsnog kunnen repareren.

Op deze intensieve clubdag sloot ook onze selectie op gepaste wijze het (kalender)jaar af. Een onderlinge oefenwedstrijd tussen ons O23-team tegen de rest van de za-selectie waren de ingredienten van het menu. De O23 won het duel – op deze korste dag van het jaar natuurlijk met kunstlicht – uiteindelijk met 6-5. Een prachtige uitslag voor een trainingspartij in stijl …

Share:

Geef een reactie