• 13 januari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 89 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De tweede Nieuwjaarsreceptie op ons nieuwe onderkomen op het Sportpark Prinses Irene bruiste, wederom. De activiteiten begonnen al om 13:00 uur met een wedstrijd tussen de veteranen van RVC Celeritas en een team van Semper Altius. De gasten, met vele oud-Celeritanen, integreerden moeiteloos met hun oude clubgenoten, en diversen van hen hielpen mee om het licht uit te doen aan het einde van de feestmiddag.

Om 14:30 uur vond er (ook op veld 2) een onderlinge en gemengde partij plaats tussen twee teams samengesteld uit onze 4 seniorenteams en de oudste jeugd. Parallel werd op het Tribuneveld afgetrapt door de fanatieke Walking Football groep. Kortom er werd weer voldoende gevoetbald op ons sportcomplex.

Inmiddels liep het clubhuis vol met gasten die vanaf 16:00 uur elkaar nog een nieuwjaarsgroet konden toewensen. En met voorzitter Cees hadden we een ware entertainer in huis die soepeltjes een half uur volpraatte met allerlei wetenswaardigheden van de club.

Bloemen als blijk van waardering werden uitgereikt aan Henk van der Kolk (schoonmaakploeg met Bob Koppers), Peter Zwankhuizen (regelneef), Jasmijn (kantinebeheer), de jarige Yvon, Ria Bom (verjaardagskalender), Hans van Koert (gastheerschap zaterdag) en Hans Boutens (koffiegroep). Hoogtepunt was de uitreiking van de speld voor 60 jaar lidmaatschap aan de Teunissen brothers !

Hieronder ziet U diverse sfeerfoto’s die als bewijs gelden …

Share:

Geef een reactie