• 19 januari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 66 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Voor onze selectiegroep was het ‘t weekeinde van de remontada … de wederopstanding … in het katholieke Limburg een gezegende terugkeer naar saamhorigheid en speelplezier. Eigenlijk waren daar 3 voorbeelden van zichtbaar. Om het allemaal uit te leggen gaat te ver, maar bij de bierpong was het eerste signaal al zichtbaar dat je nooit moet opgeven. En een bevestiging daarvan zagen we ook bij het onderlinge zaalvoetbal toernooi (4 tegen 4) waarbij een kansloos geacht team er met de winst vandoor ging. En tot slot bij de oefenwedstrijd tegen gastheer Venlosche Boys. Die hadden een Pools team bestaande uit Jonge knapen geselecteerd uit het 2e en 3e team die erg fit en sterk voor de dag kwamen. Wetende dat Venlosche Boys 2 in de allerhoogste reserve hoofdklasse speelt, is dat niet vreemd. Op het hobbelige veld namen de Limburgse Polen een 3-0 voorsprong. Maar in de 2e helft richtte onze ploeg zich op en sleepte er alsnog een 3-3 gelijkspel uit het vuur. Een heuse “remontada” dus. En dat als sluitstuk van een loodzwaar weekeinde met veel lol (paintball, stappen), training (zaalvoetbal toernooi, 6km duurloop in de ochtend van de wedstrijddag) plus een oefenpartij.

Onderstaande foto’s dienen als bewijs. Dank gaat uit naar de spelersgroep en begeleiding (Marcel, Dennis, Chris, Joke, Raymond, Nico).

 

Share:

Geef een reactie