• 19 januari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 55 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Omdat de zaterdag senioren selectie op trainingskamp was in Limburg, de zaterdag 3 hierdoor ook gehandicapt was, de zaterdag 4 niet in de wei kwam op verzoek van tegenstander Wilhelmus en de JO15-1 een uitwedstrijd afwerkte tegen Semper Altius (6-2 verlies) konden we j.l. zaterdag het hoofdveld inrichten met 2 veldjes voor de JO9, JO11 en JO12 wedstrijden.

Een dag later (vandaag, zondag) zegevierden de Veteranen uit met 1-3 bij DHL. Deze groep, een mooie mix van oudere-jongeren en jongere-ouderen, presteert overigens indrukwekkend. Afgelopen vrijdagavond speelde een aanzienlijk deel van dit team ‘s-avonds de jubileumwedstrijd als onderdeel van het oud-RVC/Celeritas team tegen oud-ADO, en vandaag waren de broekjes en shirtjes al weer droog om de strijd aan te binden in de veteranen-afdeling. Met deze 1-3 zege delen ze overigens de 1e plaats samen met DVC … en DHL stond voor vandaag bovenaan … dus !!!

 

De JO9-1 (9-3 tegen HMSH) en de JO9-3 (7-3 tegen Westlandia) wonnen hun duels om 09:00 uur.

Tegelijkertijd zegevierde de JO9-2 in een uitwedstrijd bij Quick met 1-8.

Op ons terrein werden om 10:00 uur wederom twee wedstrijden gespeeld. De JO9-4 won in een hele spannende wedstrijd met 5-4 van Scheveningen. Op het andere veld speelde de JO11-1. Nu voor het eerst in de 3e klasse. En ja jongens, wij weten dat kunnen jullie dat best kunnen, maar jullie moeten nog wel even wennen aan het hogere niveau. Tegenstander Toofan won met 2-8.

Om 12:30 uur sloot de JO12-2 de dag af. Tegenstander sv Erasmus won met grote cijfers (0-10 of zoiets), maar kwalijk was dat verschillende jongens van de tegenpartij te weinig respect toonden voor onze mannen die nu eenmaal niet voor niets met veel plezier in de 5e klasse spelen. Hoe het komt dat Erasmus in de 5e klasse verzeild is geraakt weten we niet, maar voor iedereen zou het beter zijn als dat team hoger wordt ingedeeld. KNVB, of Erasmus, doe er wat aan. De JO12-1 was vrij.

Share:

Geef een reactie