• 25 januari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 72 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas za.1 – Semper Altius 1 = 1-4

In de wedstrijd tegen stadgenoot en bevriende club Semper Altius leek de eerste helft op een zege voor de gasten uit te draaien. De 0-1 viel al na 4 minuten en de 0-2 niet lang daarna. Voor de aansluitingstreffer kreeg onze ploeg voor de pauze 3-4 uitstekende mogelijkheden, maar het vizier stond niet op scherp. Ook Semper had 5-6 kansen om de voorsprong te vergroten, maar daar stond onze doelman Nepo telkens in de weg. Na de pauze kantelde de wedstrijd enigszins. Semper verloor de grip op de wedstrijd omdat RVC Celeritas nog meer energie in de duels bracht, en daarmee ook steeds meer kansen wist af te dwingen. Door een rake elfmeter trap van Appie Tajdirti werd de stand 1-2 en plots was alles weer mogelijk. Het hernieuwde enthousiasme leidde tot mogelijkheden waarbij de 2-2 steeds dichterbij kwam. In de 84e minuut leek het zover. Bryan, die debuteerde en veel dreiging had, werd met een uiterste krachtinspanning van een Semper verdediger beroofd van een scoringskans, waarop in de daaropvolgende tegenaanval de 1-3 viel. De 1-4 in de slotseconde werd niet eens meer gevolgd door de aftrap. Jammer, maar tegen de koploper liet onze ploeg zien dat we weer op het goede spoor zitten.
RVC Celeritas za.2 = vrij
RVC Celeritas za.3 – Die Haghe 8 = 2-3
In een spannende wedstrijd kwam ons 3e op een 1-0 voorsprong (Mo) maar moest halverwege de tweede helft toch een 1-3 achterstand zien weg te werken. Na de 2-3 (Ralph) werd het nog spannend, maar de punten gingen mee met de nr.2 van de ranglijst  naar Ockenburgh.
RVC Celeritas za.4 – Oliveo 4 = 2-1
In de 8e klasse blijft het spannen. Ons 4e nam binnen 5 minuten al een 2-0 voorsprong door doelpunten van Edwin en Galid en vermorste hierna 3-4 opgelegde kansen om in de wedstrijd een veilige en vooral beslissende marge te nemen. Oliveo, een vriendenploeg met allemaal 1e jaars senioren, knokte zich in de tweede helft terug in de wedstrijd: 2-1. Hierna werd het best wel spannend. Niet dat Oliveo (achteraf …) nog enige kansen van betekenis kreeg, maar onze mannen kregen het toch benauwd door de dreiging er van. Met veel inzet en teamgeest werd de deur achterin gesloten gehouden. A.s. donderdag (30jan) wacht om 20:00 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen Wilhelmus dat op de loer ligt …
TAC’90 JO 15-1 – RVC Celeritas JO15-1 = 1-6
In de 3e klasse zijn onze oudste jeugdspelers al weer 2 wedstrijden op gang. Na de opening vorige week tegen Semper Altius (de kampioen van onze herfstcompetitie) volgde nu een wedstrijd tegen TAC’90 dat ook in deze vorige competitie dicht n=bij ons bleef. Met een 1-6 score maakten onze jongens duidelijk dat ze wederom een rol van betekenis willen spelen. Wordt vervolgd.
RVC Celeritas JO12-1 = vrij
Sp. Monster JO12-2 – RVC Celeritas JO12-2 = 16-0
RVC Celeritas JO11-1 – HBS JO11-4 = 1-10
PPSC JO10-1 – RVC Celeritas JO10-1 = 3-3
VELO JO9-3 – RVC Celeritas JO9-1 = 5-3
RVC Celeritas JO9-2 – SVH JO9-2 = 4-2
RKDEO JO8-1 – RVC Celeritas JO8-1 = 2-16
RVC Celeritas Mini’s
RVC Celeritas VET.1 – VCS VET.1 = n.n.b.
Share:

Geef een reactie