• 29 januari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 124 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Vanaf de winterstop zijn we bij de selectie met een 3e team begonnen. Een mix van diverse teams uit onze club, maar opererend onder de naam O/23, dus onder 23 jaar. In de kerstvakantie speelde dit team al een (onderling) duel tegen een mix van RVC Celeritas, maar j.l. dinsdagavond werd er afgetrapt in Zoetermeer tegen DWO O/23.

Het werd een hele leuke wedstrijd die RVC Celeritas O/23 met 1-2 won. In de eerste helft misten we vanaf de stip (Hussein Uwimana) nadat Simeon onreglementair was gevloerd. Maar na de warme thee op het ijskoude sportcomplex zorgde Simeon alsnog voor verwarming met een geplaatst schot. Door een onoplettendheid in onze defensie kwam DWO niet lang daarna weer langszij. Met een prima invalbeurt wist Dalon Zwinkels de winnende treffer op zijn naam te schrijven: 1-2.

Op dinsdag 18FEB spelen we thuis tegen Loosduinen O/23. Een gelijkspel is dan voldoende om de volgende ronde te halen van deze O/23-competitie waarin wij gedrieën poule F vormen.  Omdat de KNVB die dinsdag (nog) niet een wedstrijd bij ons gepland heeft, kunnen we deze partij dus op het hoofdveld plannen.

Share:

Geef een reactie