• 29 januari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 79 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Aan de leden van RVC Celeritas,

HET ONDERSTAANDE BERICHT IS UITGESTELD. 

VR.31JAN GAAT DUS NIET DOOR. NIEUWE DATUM IN MAART VOLGT.

OUDE BERICHT LUIDT:

Op vrijdag 31 januari vindt weer het Haaglanden Voetbal Café plaats in ons clubgebouw op het sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg in Rijswijk. Diverse van onze clubleden hebben al één van de voorgaande edities kunnen bezoeken, dus weten uit ervaring dat dit een gezellig voetbalsamenzijn is.

De inloop is vanaf 17.30 uur en het programma begint om 18.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 19.30 uur. (Als je daarna nog even wilt blijven ‘hangen;’, ben je natuurlijk welkom!)

Omdat het een bijeenkomst is van het Haagse voetbal door de jaren heen, worden natuurlijk vooral de huidige trainers (en de leden van hun staf: assistent / leider / verzorger) en spelers van harte uitgenodigd. Maar natuurlijk ook oud-trainers en oud-spelers zijn van harte welkom, evenals bestuursleden van de clubs. En natuurlijk iedereen die in het amateurvoetbal van de regio is geïnteresseerd.

Kom vrijdag 31 maart ook naar Rijswijk. Een drankje en een hapje (sateetje) staan weer klaar. Buiten het gezellig met elkaar praten zijn er drie korte onderbrekingen met actuele onderwerpen en gasten betreffende het betaalde- en amateurvoetbal in de regio.

Voor meer informatie over het Haaglanden Voetbal Café kunt u op onderstaande link klikken:

https://haaglandenvoetbal.nl/2020/01/21/save-the-date-1e-haaglanden-voetbal-cafe-in-2020-vrijdag-31-januari-a-s/

Aanmelden kan via deze link (wij willen een inschatting maken van het aantal aanwezigen i.v.m. de catering):

https://haaglandenvoetbal.nl/inschrijfformulier-haaglanden-voetbal-cafe/

Wij hopen op je aanwezigheid.

Met vriendelijke groet,

Ton Beije & Roland van der Linden

TR Media

Share:

Geef een reactie