• 1 februari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 98 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.
HPSV – RVC Celeritas za.1 = 1-3
Na de droogte van een aantal wedstrijdrondes wist iedere nauw betrokkene dat het keerpunt in zicht was. Het team heeft weer een frisse uitstraling en dat is het begin om resultaten te gaan boeken. HPSV is geen hoogvlieger, maar de politiemannen hadden zich kennelijk wel ten doel gesteld om de tegenstanders hoog te zien vliegen, want de Zuiderparkbewoners gingen het eerste half uur de duels als bezetenen in. Onbesuisd, met volle fysiek en de grens daarmee ver overschrijdend. De scheids liet zich aanvankelijk overbluffen en trok geel daar waar paars op z’n plaats was. Uiteindelijk leverde het twee penalties op en ver in de 2e helft een rode kaart voor HPSV. Richard benutte beide pingels (0-1 en 0-3) en stond samen met Bryan aan de basis voor de 0-2 van Appie T. Tien minuten voor tijd was doelman Jeff – die een solide pot afleverde – kansloos bij een 11 metertrap van de thuisploeg.
DWO za.7 – RVC Celeritas za.2 = 10-2
RVC Celeritas za.3 – Wilhelmus za.4 = 0-3
RVC Celeritas za.4 – Wilhelmus za.6 = 1-1
Deze vooruitgeschoven wedstrijd werd j.l. donderdagavond bij kunstlicht op veld 2 gespeeld. Een redelijk gelijkopgaande strijd waarbij ons 4e wel de beste kansen kreeg, maar slechts een daarvan kon benutten. De Voorburgers, een ploeg van allemaal begin twintigers, had enkele zeer vaardige spelers in hun midden en de minder bedeelden konden obv hun snelheid veel corrigeren, waardoor de wespen, in het zwart gehuld, ook veel dreiging hadden en uiteindelijk ook een keer scoorden.
SVH – RVC Celeritas JO15-1 = 0-9

RVC Celeritas JO12-1 – Sp. Monster = 7-8

RVC Celeritas JO12-2 – FC ‘s-Gravenzande = 2-6

RVC Celeritas JO11-1 – FC ‘s-Gravenzande = 2-12 (1-9 rust)

RVC Celeritas JO10-1 – Steeds Hoger = 7-6

RVC Celeritas JO9-1 – sv Den Hoorn = 6-7

GSC Esdo – RVC Celeritas JO9-2 = uitgesteld

RVC Celeritas JO8-1 – RKDEO = 5-2

RVC Celeritas Mini’s: dribbel oefeningen parcours
RVC Celeritas zo.VET – sv Erasmus zo.VET =
Share:

Geef een reactie