• 2 februari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 50 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

M.i.v. het weekeinde van 1-2 februari gaat Jasmijn, die de aansturing en bezetting van de kantine dit seizoen heeft geregeld, op zwangerschapsverlof. Dylan Durban, speler van onze zaterdagselectie, zal haar taken voor een groot deel waarnemen. Maar Dylan kan dat natuurlijk niet alleen. Dus hopen wij dat ook onze leden een helpende hand kunnen bieden. In het verenigingsleven is het nu eenmaal noodzaak om met elkaar de handen ineen te slaan om zodoende onze sporters te ondersteunen. In de kantine hangt op het publicatiebord naast het buffet een schema met bardiensten waarvan wij denken dat ieder lid met een minimale bijdrage een maximaal resultaat kan boeken.

Ivm privacy wetgeving willen we U er op attent maken dat er beveiligingscamera’s in de kantine hangen.

Om de kantinemedewerkers een helpende hand te bieden bij het herkennen van enkele ongeschreven verworvenheden starten we deze maand met consumptiebonnen om enige structuur hierin aan te brengen. In overleg met onze jeugdco├Ârdinatoren, technische staf en bestuur zullen we hier binnenkort op terugkomen.

Waar we ook hulp bij vragen is of er op de donderdag-vooravond (tussen 18:00-19:00) enkele ouders even een kwartiertje kunnen helpen bij het klaarzetten van de limonade-flessen in de zilveren koelkast, zodat de kinderen op de zaterdagochtend tijdens de rust een verfrissing hebben (op de zaterdag ochtend is hier nooit tijd voor …)

 

Share:

Geef een reactie