• 9 februari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 57 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De 8e februari werd de naam van Joshua Holder getrokken uit het ledenbestand van de jongste jeugd om zaterdagmiddag mee op te trekken met de selectie in de aanloop naar de wedstrijd van ons eerste elftal. Een wedstrijd die om 14:30 uur begon. En wanneer je dan zelf al om 09:00 uur de wei in moet om een wedstrijdje te spelen met je eigen team (JO8-1), dan is dat best een lange dag. Voor de ouders (hi ha). Maar niet voor de speler, want die vond het geweldig. Hieronder ziet U een foto impressie van een dag uit het jongensboek van Joshua. Wat opviel was dat hij bij de aftrap richting doel van GW II VAC de verdediging wel heel sierlijk omspeelde en de keeper met een gekruist schot verschalkte …

Share:

Geef een reactie