• 9 februari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 104 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas 1 – Graaf W II VAC 1 = 4 – 1

Wat zich tijdens het trainingskamp al aankondigde werd zaterdag op het veld onderstreept. Het team staat er weer. En met het team bedoelen we dan een groep van ca.25 spelers met begeleiding. Blessures vang je op door met elkaar te strijden, en teleurstellingen bestrijdt je door een wedstrijdje in “2” te spelen en bij de training je weer te laten zien. Want iedere speler in de selectie is belangrijk. Tegen Graaf Willem, waar we “uit” nog verloren omdat we destijds niet goed in ons vel zaten, waren de rollen volledig omgekeerd. Kans op kans creëerden we ons (Dylan paal, Appie T voorlangs, Richard tegen de keeper) om uiteindelijke met een hele magere 1-0 de kleedkamer op te zoeken. Gio was de schutter met een geplaatste schuiver in de verre hoek. Na de thee werd het binnen 10 minuten 3-0 door twee doelpunten van Appie T. Na een tegentreffer (3-1) was het opnieuw Gio die nu het laatste woord had: 4-1.

RVC Celeritas 2 – WIK 2 = 5 – 1
Het tweede revancheerde zich van de dikke nederlaag vorige week bij kampioenskandidaat DWO. In eigen huis werd WIK, een leuk team bestaande uit voornamelijk Afrikaanse jongeren. De rust ging in met een 2-1 voorsprong. Na de pauze drukte het 2e door en liep de score op naar 5-1. Invaller Marco uit het 3e maakte veel indruk. Met geconcentreerd spel scoorde hij maar liefst 4 keer. Mo zorgde met een kopbal voor het openingsdoelpunt: 1-0.

RVC Celeritas 3 = vrij

Oosterheem 8 – RVC Celeritas 4 = 2 – 4

De ongeslagen status van het 4e blijft maar voortduren. Ook in Zoetermeer werd de 9e competitiewinst bijgeschreven naast de twee gelijke spelen eerder dit seizoen. Koploper blijft sv Wassenaar met 12-30, gevolgd door RVC Celeritas met 11-29 en Wilhelmus met 9-20. Iets verder uit beeld is nr.3 VUC met 12-24.

RVC Celeritas JO15-1 = vrij

RVC Celeritas JO12-1 – Quick Steps JO12-1= 0 – 4

In een spannende wedstrijd wist Quick Steps in iedere periode een keer te scoren. Onze jongens kregen ook zo hun mogelijkheden, maar een doelpunt wilde net niet lukken. Wel zagen we Chivano een keer hard tegen de paal schieten.

RVC Celeritas JO12-2 = vrij

RVC Celeritas JO11-1 = vrij

Blijdorp JO10-2 – RVC Celeritas JO10-1 = 3-8

De JO10 zit ingedeeld in een poule met vnl. Rotterdamse clubs. Bizar, maar goed, kennelijk is de topografische kennis bij de KNVB zo erbarmelijk dat we straks zelfs naar Barendrecht moeten afreizen voor een wedstrijdje …
Blijdorp ligt nog aan de ‘goede kant’ van Roffa voor ons, dus die reis viel nog mee, maar alles werd goed gemaakt toen Soufiane Touzani zich tussen het publiek bevond. U weet wel, de voetbalgoochelaar van Tiki Taka Touzani (zie hem bij onze kids op de foto). Wilt U verder nog weten wie hij is?
Soufiane leek op weg naar een bestaan als profvoetballer tot bij hem in 2002 scoliose werd geconstateerd, een ernstige vergroeiing aan de wervelkolom. Na een operatie, waarin de rug met een stalen pin werd recht gezet, kreeg Touzani het doktersadvies te stoppen met voetbal. Hij mocht van zijn artsen echter wel ballen hooghouden. Hij revalideerde en bekwaamde zich in diverse hooghoudtrucs. In 2002 nam een vriend een filmpje op van Touzani’s voetbalkunsten, dat een hit werd op YouTube. Het filmpje werd meer dan 100 miljoen keer bekeken. Op zijn 18e besloot hij zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, als professioneel straatvoetballer.
BMT JO9-1 – RVC Celeritas JO9-1 = 8-0.
RVC Celeritas JO9-2 – sv Erasmus JO9-1 = 3-18
Deze uitslag laat zien dat een van de twee ploegen verkeerd is ingedeeld. Omdat onze JO9-2 in de lage 4e klasse speelt weet U wel wie …!? Een interview met Shivam (die met zijn ouders per 1 maart naar regio Utrecht gaat verhuizen … Erwin, veel succes daar met je gezin!) wees uit dat hij toch maar mooi gescoord had en dat zijn team de penalty-reeks gewonnen had.
RVC Celeritas JO8-1 – DWO JO8-5 = 15-0
RVC Celeritas Mini’s:
Lekker geoefend, gespeeld en gevoetbald met 10 kids.
RVC Celeritas VET – DVC VET. = afgekeurd 
Share:

Geef een reactie