• 29 februari 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 85 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.
Vredenburch za.2 – RVC Celeritas za.2 = 2-0
In dit 4e klasse duel ging de strijd gelijk op. Beide teams vertoeven rond de middenmoot. Lange tijd leek het op een 0-0 stand uit te draaien, maar uiteindelijk trok de thuisploeg toch aan het langste eind. Volgende week is om 12:00 uur de returnwedstrijd. Kans op revanche.
RVC Celeritas  za.3 – WIK za.3 = 2-5
Het 3e team trof een WIK dat voornamelijk bestond uit jonge twintigers en dat vertaalde zich naar een verdiende overwinning. In de sportieve wedstrijd was het scoreverloop 0-1, 0-2, 1-2, 1-3 en 1-4: rust. Na de hervatting scoorden beide teams nog een rechtsgeldige treffer. Met 15 punten uit 13 duels blijft dit team zich relaxed in de middenmoot handhaven.
Wilhelmus za.6 – RVC Celeritas za.4 = 2-1
Door de eerste nederlaag van het seizoen kon ons 4e de aanval van Wilhelmus op een hoge eindklassering niet afslaan. Met 13-32 voert het team van aanvoerder Robbert nog steeds de ranglijst aan, maar Wilhelmus kan op papier met 10-23 langszij komen. En Wassenaar kan er met 12-30 zelfs met een punt overheen. Met 11 ploegen in de poule zijn er 20 wedstrijden te verspelen, dus is er nog veel mogelijk.
RVC Celeritas JO15-1 – vv Delft JO15-1 = 2-1
Door de inhaalwedstrijd in de 3e klasse is de 4e speelronde voltooid. Met 9 punten uit 4 wedstrijden bezet onze JO15 een knappe 3e plaats achter Semper en DHL. Delft telde, net als bij onze ploeg, enkele goede voetballers, waardoor ook zij bij vlagen goed spel op de mat legden. Op slag van rust leidde dat tot een 0-1 achterstand. Onze JO15 had in de eerste helft stormkracht in de rug maar kon dit niet tot een voordeel uitbuiten. Hetzelfde gold overigens na de limo voor Delft. Hierdoor kon de ploeg van trainer Alper in de tweede helft het initiatief volledig naar zich toe trekken. Met goed aanvalsspel leidde dit tot verschillende kansen uit prachtige voorzetten van zowel links (kopbal gemist) als rechts (intikker tegen benen keeper). Met een harde knal uit een afgeslagen aanval tekenden onze jongens halverwege de 2e helft voor 1-1. En vijf minuten later bekroonde de rechtsbuiten een lange rush met een scherp schot binnenkant paal: 2-1.
De wedstrijden van de JO8 en van een combi van JO10 & JO11 werden afgekeurd.
Share:

Geef een reactie