• 1 maart 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 78 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

In onze eigen kantine vindt vrijdag 6 maart vanaf 17:30 uur het Haaglanden Voetbal Café plaats, een plek waar ‘(oud-)spelers/speelsters’, ‘werkers’ en ‘sympathisanten’, maar vooral ook trainers en stafleden, clubbestuurders in de voetballerij én sponsoren elkaar kunnen treffen in een sfeervolle ambiance, met een leuk programma, een hapje en een drankje!

Een bijeenkomst met een interessant – wisselend – programma. Natuurlijk ook een optreden van de Gebroeders De Gier. Het Haaglanden Voetbal Café informatief, humorvol, een niet te lang officieel gedeelte, maar vooral ook ruimte om elkaar te ontmoeten, te netwerken, contacten te leggen en bij te praten.

Voor wie?

– Hoofdtrainers, assistent trainers, verzorgers, elftalleiders, teammanagers, assistent- scheidsrechters, kortom de technische staf betrokken rond de selectie van uw club;
– Dit geldt ook voor de technische staf van een vrouwenvoetbalafdeling van een club!;
– Bestuursleden van de clubs én commissieleden rond de selecties;
– Spelers & speelsters;
– Sponsoren van de clubs;
– Sportwethouders en sportambtenaren van de betrokken gemeenten;

En dan hebben wij het over alle clubs uit de regio Haaglanden: uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Westland, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delftland en Zoetermeer. Het heet niet voor niets Haaglanden Voetbal Café.

Waar en wanneer?

Het – gratis te bezoeken – Haaglanden Voetbal Café vindt plaats op vrijdag 6 maart in het sfeervol ingerichte clubgebouw van het vernieuwde Sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg in Rijswijk. De inloop is vanaf 17.30 uur en – zoals gezegd – er wordt gezorgd voor een drankje en gelet op het tijdstip ook voor een hapje! Er is voldoende – gratis – parkeergelegenheid en het is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer. (Het officiële programma duurt tot uiterlijk 19.30 uur, natuurlijk bent u daarna nog vrij om te blijven en gezellig wat te drinken).

 

Graag tot vrijdag 6 maart bij het Haaglanden Voetbal Café

Share:

Geef een reactie