• 6 maart 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 83 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Het succesvolle jeugdteam van trainer Alper en leidster Suus draait het hele seizoen al als een tierelier. Overwinningen worden aaneengeregen en ietsjes sterkere tegenstanders worden op sportieve wijze tot het uiterste uitgedaagd. Dat krijg je als je een team hebt waarin verschillende niveaus aan vaardigheid worden aangevuld met sterke karakters. Een muur met cement! 

Alper en Suus hebben van deze bijzondere mix een heus elftal gesmeed waarin vriendschap en respect een belangrijke rol innemen. Deze stuiterende pubers zijn trouw twee keer in de week met gemiddeld 12-15 man aanwezig om onder de bezielende leiding van Alper zich voor te bereiden op de eerstvolgende wedstrijd. En dat zijn er vele, want naast de competities zijn de boyz ook altijd wel in voor een vriendschappelijk wedstrijdje.

Als beloning voor hun inzet wilde de club aantonen dat zij enorm trots is op deze groep !

Jeugdcoordinator Ton, trainer Alper en leidster Suus organiseerden daarom voor hen een uitgebreide gourmet tafel. En dat de discipline zelfs aan de dish hoogtij viert ziet U aan het stapeltje mobiele telefoons, die nagenoeg zonder morren bij de teamleiding werd ingeleverd. De andere foto’s vormen het overtuigende bewijs van dit topteam.

Share:

Geef een reactie