• 8 maart 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 93 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Voorafgaande aan de derby tussen de Rijswijkse stadgenoten RVC Celeritas en Vredenburch stonden er twee pupillen van de week in de schijnwerpers. Van onze eigen club was Keano van der Steen de gelukkige. Omwille van het vriendschappelijke karakter van de competitiekraker hadden we ook Vredenburch gevraagd of zij een pupil van de week wilden afvaardigen. Welnu dat werd Donny Lucassen, en ook deze knul ziet U ’shinen’ naast onze Keano. De sportieve collegialiteit voor aanvang van de wedstrijd werd binnen de lijnen 90 minuten lang gerespecteerd waardoor het een leuke wedstrijd werd die in 1-1 finishte. Dat het daarna in de kantine met DJ Frank ook nog lang onrustig bleef behoeft verder geen uitleg. Onze twee pupillen van de week zaten toen overigens (gelukkig) al enige tijd lekker thuis. Hieronder een foto impressie van de spannende momenten waarbij U moet weten dat het programma van de RVC Celeritas pupil van de week een volle agenda bevat. Om 13:00 uur maakt hij deel uit van de wedstrijdbespreking, verder mee de kleedkamer in, de warming-up vol op meedoen, het veld op met de scheids bij de toss om vervolgens de aftrap voor zijn rekening te nemen en in de dug-out de eerste helft plaats te nemen. In de rust is het tijd voor een versnapering en terugkeer onder de vleugels van de ouders. Dan is het inmiddels ca. 15:15 uur …

Share:

Geef een reactie