• 12 maart 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 69 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste leden.

Tot nader order zijn alle wedstrijden, trainingen en andere evenementen op ons Sportpark opgeschort (vanaf donderdag 12 maart)  ivm Corona. Het Sportpark blijft dus voorlopig dicht !!

De club RVC Celeritas en de Stichting baseren zich hiermee op berichtgeving van de officiele instanties (RIVM, KNVB, Overheid).

Wat de precieze einddatum is, is nog niet helemaal duidelijk, maar de KNVB hanteert dinsdag 31 maart voorlopig als richtlijn. Dus 3 weekeinden !

PS: Op 15 maart heft de overheid deze periode van sluiting opgerekt naar 6 april 2020 … dus die richtlijn volgen we dus.

 

KNVB: Net als de betaald voetbalwedstrijden gaan alle amateurwedstrijden deze maand niet door. De KNVB adviseert alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Jan Dirk van der Zee: we hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamelijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaat de KNVB nadenken over een goede oplossing voor het verdere competitieverloop.

 

Overheid: Het kabinet heeft alle evenementen waarbij meer dan 100 mensen aanwezig kunnen zijn afgelast t/m di.31 maart. Theaters en musea gaan dicht en sportwedstrijden gaan niet door.

 

Zodra er nieuws is om het Sportpark eerder te openen kunt U dat op onze website lezen.

Share:

Geef een reactie