• 22 april 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 173 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste voetbalvrienden. De berichtgeving van de overheid op dinsdag 21 april 19:00 uur kunt U hieronder in een “maatregelen artikel” van het AD en de Volkskrant van vandaag 22/4 zelf lezen. Samengevat betekent het dat kantine + kleedkamers voorlopig gesloten blijven, maar dat er voor de jeugd – georganiseerd door de club en onder strikte voorwaarden – weer voorzichtig activiteiten mogen worden opgestart vanaf dinsdag 28 april. De KNVB heeft dit opgeschoven naar wo.29 april. Dat betekent dat onze club op do.30 april weer rustig aan gaat opstarten met één activiteit per team per week.

De club is de komende dagen bezig om dit inzichtelijk te maken. Uiterlijk a.s. Vanaf zaterdag 25/4 zullen wij daarover op deze website U informeren.

Blijf gezond allen en help uw naasten.

     

Share:

Geef een reactie