• 25 april 2020
 • ron
 • Geen categorie
 • 0
 • 205 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De jeugd van RVC Celeritas hervat do.30 april vanaf 18:00 uur de trainingen.

Dit mag uitsluitend volgens de regels van het protocol van NOC*NSF, binnen de kaders van het kabinetsbeleid, richtlijnen van RIVM en aanwijzingen van de KNVB.

Dit is een 12 pagina’s tellend document. Wij proberen er voor U de belangrijkste gedragsregels uit te halen en te vertalen naar onze locale situatie. Maar let op … iedereen dient zich hier strikt aan te houden. Er wordt gehandhaafd door gemeente Rijswijk met in het uiterste geval stevige boetes.

Ons verzoek aan de ouders is …. Neem zelf water mee en bereid aub uw kinderen goed voor op onderstaande nieuwe regels. Dat maakt het leven voor onze trainers er vast een stuk(je) makkelijker op.

Veiligheid- en hygiene regels voor iedereen:

 1. Gebruik gezond verstand
 2. Ga thuis naar de WC, want op de club is alles gesloten (kantine, kleedkamers, tribune, alles)
 3. Kom niet eerder dan 10 minuten aan op de club voor aanvang van de training en ga na afloop direct naar huis.
 4. Ouders mogen niet het Sportpark betreden. Op het parkeerterrein zoekt U een rustige plek om uw kind af te zetten. Ouders zullen daarna zelf (elders) een uurtje moeten overbruggen alvorens hun kind weer op te halen op het parkeerterrein (wees dan op tijd !!).
 5. Voor onze jongste jeugd (Mini’s en JO8) zullen wij een speciale afhaalplek aanwijzen. De oudere jeugd (JO9 t/m JO15) kan zelf met de ouders een plek op het parkeerterrein afspreken.
 6. Toezichthouder(s) van het Sportpark zullen toezien op naleving van de regels.

Regels op het sportpark:

 1. Naast RVC Celeritas zijn er nog meerdere gebruikers van het Sportpark. Dus houdt ook rekening met de korfbal jeugd van Refleks (zijn actief op vrijdag, maar samen met ons ook op dinsdag … na gezamelijk overleg zullen we dit netjes met elkaar oplossen) , de binnensporters in de sporthal en op ons terrein met de voetbalscholen De Nieuwe Burcht en Skilzz. Het clubkader heeft samen met de stichting het voortouw genomen om ons deel van het Sportpark corona-proof te maken om onze kinderen veilig te kunnen laten sporten.
 2. Onze vrijwilligers (trainers, jeugdkader en clubkader) zullen hun uiterste best doen om er voor te zorgen dat we op het veld de vele richtlijnen kunnen naleven.
 3. Bij de entrée van onze voetbalclub zullen we één looprichting afdwingen. We gaan naar binnen door de hoofdingang (bij het entreehok met de poster van Aad de Mos), en we gaan naar buiten via de uitgang nabij de fietsenstalling.
 4. Op het veld zullen er voor de trainers pakketjes worden klaargezet met ballen, pionnen, hesjes e.d. zodat zij niet tegen elkaar in het materiaalhok kunnen opbotsen.
 5. In principe vinden alle activiteiten op het kunstgrasveld plaats. Ons jeugdkader zorgt voor een goede balans qua veldbezetting van de teams.
 6. LET OP: de overheid heeft aangegeven dat de sportvelden niet alleen open staan voor leden, maar eigenlijk voor alle inwoners van ons land. Dit houdt in dat U vriendjes en vriendinnetjes kunt meenemen om samen met uw kind te sporten. Als club juichen wij dit toe. Vinden we zelfs fantastisch. De schaduwkant is echter dat we geen idee hebben hoeveel dit er zullen zijn en hoe we dat dan op stel-en-sprong moeten organiseren. Om ons hier op voor te bereiden zullen wij voor de eerste keren veld 2 als uitwijkmogelijkheid inrichten om een eventuele toeloop van niet-leden te kunnen onderbrengen.

Wie zijn er voor de trainingen uitgenodigd en welke regels zijn er?

 1. Er is een strikte scheiding tussen de leeftijdsgroepen t/m 12 jaar en de groep 13 t/m 18 jaar. Dus ben je 13 jaar en speel je als dispensatiespeler in de JO12, dan mag je niet met je eigen team meedoen. Maar je kunt dan wel aansluiten bij de JO15.
 2. Voor de groep 13 t/m 18 jaar zullen onze trainers specifieke zone-trainingen (zonder fysiek contact) opzetten waarbij 1,5m afstand een belangrijk onderdeel is.
 3. Voor de groep t/m 12 jaar kunnen de trainers wedstrijdvormen trainen.
 4. Voor alle groepen geldt: geen handen schudden, blijf thuis als je je ziekjes voelt, luister goed naar de aanwijzigingen van de trainers.

De trainingstijden zijn:

Do.30 april + do.7 mei van 18:00-19:00 uur: JO11, JO12-1, JO12-2 (kinderen t/m 12 jaar oud)

Do.30 april + do.7 mei van 19:15-20:15 uur: JO15 (en kinderen vanaf 13 jaar)

Za.2 mei van 12:00-13:00 uur: Mini’s (via groepsapp heeft groot deel ouders inmiddels bevestigd)

Di.5 mei + di.12 mei van 18:00-19:00 uur: JO8, JO9-1, JO9-2, JO10

 

Veel plezier allen.

Share:

Geef een reactie