• 2 mei 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 117 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Donderdag 29 april stond er 8 man klaar om de RVC Celeritas kinderen op te vangen voor hun 1e training tijdens de Corona-periode. Je kon echt merken dat de ouders moesten wennen om te zorgen dat de kinderen op tijd op de training waren. Er was ook een moeder in trainingspak die haar zoontje kwam brengen om daarna, in de tijd dat haar zoontje trainde, ook zelf ff een paar kilometertjes te joggen….. De training werd met veel enthousiasme gegeven en de kinderen genoten met volle teugen terwijl ze ongemerkt heel veel meters maakten. De enkele ouder die toch graag langs de lijn wilde komen kijken naar hun kind werd resoluut verwezen naar het parkeerterrein…. waar men ook best begrip voor kon opbrengen. “Maar ja” , zei een vader lachend….”ik kon het toch proberen om op het komplex te komen?” De 1e trainings avond werd zodoende met goed resultaat en volgens protocol uitgevoerd. Een hele uitdaging voor de vereniging en een stimulans voor de komende trainingen. Iedereen hartstikke bedankt dat deze 1e training mogelijk is gemaakt, de kinderen en de ouders vonden het geweldig en het zal de volgende keer vast en zeker nog veel drukker worden.

Van de gemeente ontvingen wij vrijdag 30 april ook onderstaande links naar 4 info-posters voor verschillende doelgroepen. Immers voor het opstarten van de jeugdsport (en de scouting) vanaf 29 april 2020 heeft het NOC*NSF samen met de VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) deze posters ontwikkeld:

POSTER_OUDERS_LR

POSTER_SPORTER_LR

POSTER_TRAINERS_LR

POSTER_BESTUURDERS_LR

 

 

Share:

Geef een reactie